StoryEditor
Društvena mrežaĆUD JE ĆUD, AL‘ SUD JE SUD

Olivera Balašević prošetala gradom u roza odjeći i sa šarenom maramom na glavi, Đoletovi fanovi je napali zašto nije u crnini

Piše Klara Rožman
26. travnja 2021. - 13:51
Olivera Balašević snimljena u Splitu 2015. godine. Balaševići su tada bili gosti Veslačkog kluba Gusar. Balaševi stihovi 'Srce je ludi gusar'  bili su korišteni za proslavu 100. obljetnice klubaDuje Klarić/Cropix

Ne tuguje to Ona, to samo vetar svira prolećnu sonatu - kad joj nije vreme! - napisala je Jovana Balašević na Instagramu, uz fotografije svoje majke odjevene u traperice i ružičastu majicu i sako, sa ružičastom tortbom i šarenom maramom na glavi.

Najveća ljubav novosadskog kantuatora pokazala je da dva mjeseca nakon preranog odlaska svog supruga više ne nosi crninu.

To je, piše Jutarnji, zasmetalo sitne duše koje smatraju kako upravo one trebaju određivati dokad će netko odjećom tamnih boja svojoj okolini pokazivati da je u tuzi.

Na takve se, dakako, ne treba obazirati niti im davati prostora, jer svi koji su izgubili voljenu osobu dobro znaju kako Oliveri (62), koja je u braku sa svojim Đorđem bila 40 godina, baš kao i Jovani (38), Jeleni (35) i 25-godišnjem Aleksi, bol ne jenjava, a tješi ih tek to što znaju da će njihov otac i suprug zauvijek ostati dio njih.

Podsjetimo, Olivera Balašević nedavno se, mjesec i pol nakon što je njezin suprug podlegao posljedicama borbe s koronom, oglasila na Instagramu.

Svom Đorđu tim je putem još jednom ispratila emotivnim riječima iz svoje knjige "Planeta dvorište" koju je objavila 2019. godine.

"Sve i da mi neko ponudi da ponovo prođem životni put, sasvim sigurno bih se grčevito držala istog ovog koji sam prešla i ne bih ustuknula ni tamo gde znam da me čeka nešto naporno i loše, jer bih se bojala da bi samo korak van te staze mogao nepovratno da me udalji od njih", napisala je Olivera Balašević na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. lipanj 2021 12:42