StoryEditorOCM

Ogorčena djevojka na TikToku podijelila videozapis koji prikazuje stanje kućica za navijače u Kataru: ‘Ovo si dobila za 200 dolara za noć? Strašno...‘

Piše PSD
28. studenog 2022. - 15:13

Navijačko selo u Kataru puno je kućica za kampiranje u kojima smještaj košta oko 200 dolara za noć.

Jedna je djevojka razočarana svojom sobom odlučila na TikToku objaviti u kakvom su zaista stanju spomenute kućice: - Stigla sam u moju 200 dolara vrijednu kućicu u selu za navijače u Kataru. Dobila sam premium iskustvo!, napisala je autorica videozapisa na kojem je snimljena prljavština u sobi, na noćnom ormariću i u njemu. 

Videozapis je do sada prikupio skoro 80 tisuća lajkova i mnoštvo komentara: "Išao sam uvijek na svjetsko prvenstvo, ali kad sam vidio da je sada u Kataru, to je bilo ogromno ‘ne‘ za mene", "Dobili ste dobili ovo za 200 dolara?", "U Kataru je 200 dolara malo za smještaj, što ste očekivali?", "Ovo je tužno", "Djevojko, dobrodošla u Katar", bili su samo neki od komentara.

S obzirom na to da ljudi na TikToku nisu bili iznenađeni snimljenim stanjem sobe, očigledna je činjenica da je u Kataru 200 dolara premalo novca za kvalitetan smještaj. Neke je takav podatak ipak uvelike iznenadio. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. veljača 2023 06:26