StoryEditor
Društvena mrežaSVE JE FOTOGRAFIRAO

Od prosidbe napravio šou: mjesec dana paradirao oko cure s prstenom, a ona nije bila ni svjesna da joj je nadomak ruke

Piše I. P.
3. listopada 2019. - 19:58
shutterstock_78767425

Jake veze, utemeljene na ljubavi i poštivanju, obično završe zarukama i brakom, a sama prosidba jedan je od najuzbudljivijih trenutaka kad dođe do ozbiljne faze u odnosu. 

Tako je i Englez Edi Okoro, u trenutku kad je shvatio da želi provesti život sa svojom djevojkom, kupio zaručnički prsten i odlučio pričekati pravi trenutak. Znao je da će ona, ako isplanira romantični odmor ili skupu večeru, odmah naslutiti da bi ju mogao zaprositi, pa je počeo nositi prsten svuda sa sobom, kako bi ga iskoristio u pravom trenutku, piše britanski Independent.

No, taj trenutak nikako nije dolazio, i pa ga je Cally nakon mjesec dana skoro ulovila dok je sjedio u dnevnom boravku i buljio u prsten, i tad je dobio jednu zanimljivu ideju. Nije želio više čekati, nego je paradirao s prstenom oko nje stalno, kako bi vidio koliko dugo ga neće primijetiti. Edi je izazov s prstenom dokumentirao fotografijama.

 

Završilo je s 20 fotografija i dva videa, u kojima je Cally bila totalno nesvjesna da je njezin budući zaručnički prsten tako blizu i na istoj fotografiji.

 

Edi je želio napraviti što više fotografija, u različitim prigodama, dok ga draga nije ulovila, pa ju je, naposljetku, morao zaprositi. 

 

U međuvremenu je nastala super galerija fotografija kojima se morate nasmijati.

 

 

#PRSTEN#PROSIDBA#EDI OKORO

Izdvojeno

04. srpanj 2020 03:14