StoryEditorOCM
Društvena mrežaDvije imenjakinje

Očevi su im miljenici žena u regiji, a i one su prave ljepotice: Čolićeva kći fotografijama oduševljava pratitelje, dok je Bregovićeva nešto tajnovitija

3. listopada 2019. - 18:23
colic_spot6-290117

Zdravko Čolić jedan je od najvećih miljenika žena u regiji, dan danas, a na samome početku svoje karijere pojavom je izazivao pravo ludilo.

Ljepotan iz Sarajeva unatoč velikoj je popularnosti privatni život uvijek držao za sebe - obiteljski čovjek siuprugu je Aleksandru s kojom je u braku od 2001. godine "štitio" od medija, baš kao i kćeri Unu (18) i Laru (13). 

No danas su se mediji u regiji raspisali o mladoj ljepotici koja je naslijedila očevu karizmu. Una Čolić napunila je osamnaest, a time se pohvalila na Instagramu, platformi na kojoj je već godinama gradila popularnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @unacolic on

Zgodnoj Uni nisu strane provokativne fotografije. Za svaku dobije mnogo komplimenata.

Iako rado pozira za klavirom, a i njen otac je svojedobno izjavio kako su kćeri od njega "naslijedile glazbeni talent", mlada Una se o odabirima karijere još nije izjasnila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @unacolic on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @unacolic on

Njena imenjakinja i kći još jedne jugoslavenske glazbene legende, Una Bregović, krenula je pak majčinim stopama. Barem koliko se da zaključiti iz podataka dostupnih na društvenim mrežama, Una se bavi i manekenstvom, a živi u Francuskoj gdje su se njeni roditelji Goran i Dženana preselili davnih dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Brg? (@unabregovic) on

Legenda Bijelog Dugmeta ne krije koliko je ponoan na svoje mezimice; ukupno je otac četiriju kćeri, Željke, Lulu, Eme i Une.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Brg? (@unabregovic) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2023 03:12