StoryEditorOCM
Društvena mrežaKOJA TUGA...

Objavljena poruka dostavljača koji je trebao za par minuta donijeti narudžbu s hranom, svima je zastala knedla u grlu

Piše MOZAIK SD
26. ožujka 2024. - 13:42

Jedan je mladić objavio screenshot poruke dostavljača kojeg je njegov prijatelj očekivao za par minuta s hranom, a svi koji su pročitali poruku nisu na tekst ostali ravnodušni. Poruku je objavio na Redditu, pod naslovom "Poruka koju je dostavljač poslao mom prijatelju".

image

Poruka dostavljača

Screenshot Reddit

"Upravo sam stigao, samo da pitam, nema veze ako nemože nemože, a bolje da pitam dali bih mogao dobiti jedan komadić pizze? Izvini imam novaca za gorivo, propao sam, samo za gorivo, a što imam i za struju 70.000 dinara a nikako za hranu da imam a tek počeo da radim a ako dam na hranu nemogu da vozim bez goriva ali pitam da budem iskren kako kažu prvo pitaš a ne da kradeš to se tako kaže ali zaboravi samo sam pitao bez ljutnje evo stižem na adresu", pisalo je u poruci.

Ispod objave nizali su se najrazličitiji komentari, a mnogi korisnici Reddita iznijeli su svoja mišljenja o poruci koja je "zapalila" društvene mreže.

"Druže, dobio bi pizzu i bakšiš", "Nadam se da je jeo čovjek", samo su neki od komentara.

Jedan od korisnika bio je posebno potresen.

- Strašno ljudi moji, tko zna kroz kakav pakao prolazi svakodnevno, što da dobije neku kaznu ili da ga izda automobil s kojim radi. Podrška za čovjeka", glasio je samo jedan od mnogobrojnih komentara na ovu nesvakidašnju situaciju, piše Kurir.

Kako je korisnik koji je objavio ovu potresnu ispovijest naveo, priča je imala sretan kraj:

"Dobio je dvije kriške i 500 dinara bakšiša", naveo je autor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 11:58