StoryEditorOCM
Društvena mreža"TEŠKI" LUKSUZ

O ovom romskom veselju bruji regija: beba ima Rolex dudu, lusteri su Coco Chanel, novčanice lete na sve strane

Piše MOZAIK SD
2. travnja 2024. - 16:24

Obitelj Beganović iz Hamburga nedavno je priredila proslavu za pamćenje o kojoj su pisali svi mediji iz regije. Domaćin Zoran proslavio je prvi rođendan svog najmlađeg sina, ali i njegovo krštenje, priuštivši svojim gostima iskustvo neopisivog luksuza. Iako je vrlo mlad, Zoran ima ogromno bogatstvo, a na proslavu su došli gosti iz cijelog svijeta.

Zoran je oženjen i u braku ima dva sina i kćer, a svojoj je obitelji omogućio život iz snova. Njihov dom u Njemačkoj opremljen je najskupljim namještajem, iako neki komentari govore da graniči s kičem. Posebno su dojmljivi Chanelovi lusteri, a cijelim ambijentom vile dominiraju krem ​​i zlatni tonovi.

Osim toga, Zoran se pohvalio i svojom kolekcijom satova "Rolex", a šokirao je kada je otkrio da njegov najmlađi nasljednik nosi dudu ovog skupocjenog brenda. Ne krije da posjeduje i golemu količinu zlata, te da ne štedi kada je u pitanju glamurozan život. 

Sama proslava bila je impresivna, a uzvanika u dvorani bilo je toliko da se više nije moglo izbrojati. Svaki detalj bio je pomno isplaniran, a zvijezda večeri bila je pjevačica Jana, koja je prema komentarima na društvenim mrežama zaslužila titulu kraljice bakšiša na romskim feštama. Pratili su je najbolji glazbenici, a novčanice od 50, 100 i 200 eura letjele su na sve strane. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. travanj 2024 10:17