StoryEditor
Društvena mrežauk festival awards

Novosadski Exit ponovo među deset najboljih europskih festivala

Piše PSD.
8. studenog 2013. - 15:47
Svjetska festivalska publika i ove je godine izglasala novosadski Exit za jedan od najboljih europskih festivala u sklopu UK Festival Awards, najznajčajnije britanske festivalske nagrade.

Exit se tako i ove godine našao u društvu deset najboljih festivala izvan Velike Britanije, u kategoriji „Best Overseas Festival“, među kojima su Tomorrowland (Belgija), Snowbombing (Austrija), Benicassim (Španjolska) i drugi.

Ove godine je u sklopu UK Festival Awards-a glasalo rekordnih 575.000 fanova festivala iz cijele Europe, što je rast od preko 20% u odnosu na prethodnu godinu.

Exit festival nominiran je i za najbolji veliki festival na najprestižnijoj europskoj festivalskoj nagradi – European Festival Awards. Popis finalista za ovu nagradu, bit će objavljen u prosincu, a proglašenje pobjednika u siječnju 2014. godine.

Ponosni organizatori podsjećaju da je Exit 2013. doživio najveći rast posjete u svojoj povijesti i to u godini koja je bila posebno teška za mnoge europske festivale te se zahvaljujeu svim njegovim ljubiteljima na povjerenju i podršci.Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

28. studeni 2020 10:07