StoryEditor
Društvena mrežaVatrene kreacije

Nove odore hrvatskih stjuardesa nikad nisu bile ženstvenije: na tragu su nekih svjetskih aviokompanija, pogledajte najbolje

Piše J. V.
18. rujna 2019. - 12:31
croatia_airlines23-170919

Povodom 30. godišnjice osnutka Croatia Airlinesa predstavljene su na sinoćnjoj svečanosti u hangaru na prostoru zagrebačke zračne luke i nove uniforme u kojima bi uskoro trebale osvanuti hrvatske stjuardese.

Pogledajte kako je bilo na glamuroznoj svečanosti povodom 30. godišnjice Croatia Airlinesa, domaća modna kuća iznenadila posebnim poklonom

Prijedlog dizajna predstavio je domaći brend s dugogodišnjom tradicijom, Varteks, a snimkom s događaja pohvalili su se i na društvenim mrežama. Reviju su nosile manekenke i manekeni, a pokazali su kako bi uskoro trebalo biti odjeveno osoblje domaće zrakoplovne kompanije.

U odnosu na dosadašnje uniforme, sastavljene od modrih odijela, odnosno od modre suknje, bijele košulje i marame na prepoznatljive "kockice", Varteksov pokušaj donosi potpuni zaokret.

Ženstvene crvene haljine uz tijelo sa širokim "šišmiš" rukavima te pripadajuće crvene kapice ostavile su publiku bez teksta. 

"Vrijeme je za nove uniforme", komentiraju danas pratitelji na Instagramu, oduševljeni spomenutom "vatrenom" kreacijom, a naročito ju hvale strani gosti koji su putovali Croatia Airlinesom na svoje ljetovanje u Hrvatskoj.

A iako bi se kreacija nekima mogla učiniti ekstravagantnom, na tragu je onih svjetskih zrakoplonih kompanija koje već godinama nose titule "najbolje odjevenih". Neke od njih su Wizz Air, kineska zrakoplovna kompanija Hainan, australski Qantas te Emirates čije su stjuardese poznate i po neizostavnom crvenom ružu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wizz Air (@wizzair) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hainan Airlines (@hainanairlines) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Qantas (@qantas) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WOW air (@wowair) on

 

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 21:37