StoryEditorOCM
Društvena mrežaSVE SE PROMIJENILO

Noćna mora svake mladenke za nju je postala stvarnost: zaručnik nije došao na vjenčanje; ona je odlučila proslaviti

Piše MOZAIK SD
20. rujna 2024. - 13:17
Kayley Stead na dan kada se trebala vjenčatiNeil Jones Photography/swns/swns/profimedia/Neil Jones Photography/swns/swns/profimedia

Za Kayley Stead (28) noćna mora svake mladenke postala je stvarnost. Ona i njezin partner trebali su se vjenčati u Walesu u rujnu 2022. Ali to se nije dogodilo, jer njezin zaručnik nije došao na vjenčanje. Istog dana promijenio je broj mobitela, ostavljajući izbezumljenu buduću mladenku bez ikakvog objašnjenja. U to je vrijeme Kayley ipak odlučila proslaviti bez obzira što je tada puno plakala. U međuvremenu, žena je čak sretna što se sve dogodilo na taj način, prenosi Mirror.

image

Kayley Stead na dan kada se trebala vjenčati

Neil Jones Photography/swns/swns/profimedia/Neil Jones Photography/swns/swns/profimedia

Razlog tome je što je sada uspjela pronaći svoju pravu ljubav. Nakon nesretnog događaja Kayley je neko vrijeme bila sama. Tada je ponovno susrela Richarda Perrotta (29), starog prijatelja sa sveučilišta, i njih dvoje su se zaljubili.

U budućnosti bi se mogli i vjenčati i Kayley je sigurna da se strašno iskustvo iz 2022. neće ponoviti. Djevojka kaže: "Ovo je veza o kojoj sam oduvijek sanjala."

Čini se da ni sama u prošlosti nije vjerovala u to. "Nikad nisam mislila da ću ponovno pronaći ljubav. Bila sam tako shrvana. To samo pokazuje da je vrijeme vaš najbolji prijatelj."

image

Kayley Stead na dan kada se trebala vjenčati

Neil Jones Photography/swns/swns/profimedia/Neil Jones Photography/swns/swns/profimedia

O incidentu na svom vjenčanju kaže da nije bilo nikakvog upozorenja ili razloga. Također tvrdi da su se njih dvoje rijetko svađali, piše Mirror.

Nedavno je djevojka pisala o svom iskustvu u objavi na Instagramu i u njoj se zahvalila svom bivšem. Između ostalog napisala je: "Kad se sada osvrnem, ne mogu dovoljno zahvaliti svom bivšem što je učinio ono što je učinio, jer je donio najbolju odluku za nas oboje i time me vratio osobi koja me zaista čini sretnom. Sve se događa s razlogom."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 13:18