StoryEditor
Društvena mrežaGUŠTAJU DO DASKE

Njemački top model nakon glamuroznog vjenčanja na luksuznoj jahti doplovila do Hrvatske: mladom mužu 'ne da mira' ni dok se tušira

Piše M.K.
13. kolovoza 2019. - 17:58
heidi00

Nakon glamuroznog talijanskog vjenčanja, njemački supermodel, 46-godišnja Heidi Klum i njezin mlađahni suprug, 29-godišnji Tom Kaulitz medeni mjesec provode u Hrvatskoj, kako javljaju 24sata, u blizini Mljeta. 

Premda su sve fotografije koje je Heidi objavila na Instagramu tagirane "pod Italiju", upućeni tvrde da je jahta doplovila do mljetskog akvatorija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beautiful water 🇮🇹❤️🐟☀️👙⚓️ #nofilter

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Slavni par vjenčanje je upriličio na kultnom plovilu, jahti "Christina O", izgrađenoj davne 1943. godine, proslavljenoj i zbog vlasnika Aristotela Onassisa, čiji tjedni iznosi 4,7 milijuna kuna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mr & Mrs Kaulitz

A post shared by Tom Kaulitz (@tomkaulitzworld) on

Na vjenčanju para koji je svojom ljubavlju srušio brojne predrasude, baš kako ih je uspješna njemačka manekenka rušila puno puta tijekom svog uzbudljivog poslovnog, ali i privatnog života, svi su se danima sjajno zabavljali, uključujući Heidinu djecu iz prijašnjih veza, brojne članove njihovih obitelji i prijatelje.

Po dolasku u blizinu Mljeta, Heidi je na Instagramu objavila i nekoliko "storyja", a na jednom od njih svog obožavanog novog muža snimila je dok se tušira.

Gitaristu benda Tokio Hotel i glazbenom producentu, koji radi na relaciji SAD - Njemačka, brak s modelom i uspješnom poslovnom ženom drugi je po redu, a njoj treći.

Heidi Klum se 1997. godine, na vrhuncu svoje manekenske slave, udala za stilista Rica Pipina, a brak je trajao pet godina.

Njezina iduća ljubavna veza izazvala je puno više pažnje i dugo je punila medijske stupce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunset Italy 🇮🇹 ❤️ 📸TOM

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Tijekom kraće veze s talijanskim biznismenom Flaviom Briatoreom, naime, Heidi je ostala trudna, a Briatore nije želio priznati dijete.

Rodila je kćer, danas 15-godišnju Helene, poznatu pod nadimkom Leni.

Uslijedila je velika ljubavna priča s glazbenikom Sealom, za kojeg se udala 2005. godine, koji je posvojio njenu kćer Leni, a u braku s pjevačem Heidi je dobila troje djece: sinove Henryja (14) i Johana (12) te kćer Lou (9).

Za strastvenu ljubav Kaulitza i Heidi saznalo se prošle godine, kad su se kao par pojavili u Cannesu.

Uslijedila su brojna pisanja o velikoj razlici u njihovim godinama, mnogi su romansi predviđali kraj, a Heidi Klum se ničim nije zamarala.

"Živite svoj život i ne brinite što ljudi misle! Od takvih briga samo dobivate bore!" - izjavila je u jednom intervjuu.

 

 

#HEIDI KLUM#TOM KAULITZ

Izdvojeno

01. srpanj 2020 16:40