StoryEditor
Društvena mrežaNITKO NEMA PRAVO

Nives Celzijus je u mraku beogradske Arene na Severininom koncertu sa suzama u očima promatrala Aleksandra, svjedočanstvo je podijelila na Instagramu

Piše M.K.
28. studenog 2019. - 19:42
celziju000

I Nives Celzijus se našla među mamama poznatim iz javnog života, koje su preko društvenih mreža uputile riječi podrške Severini u borbi za skrbništvo nad sinom Aleksandrom, zatečene odlukom suda da maleni službeno nadalje ide živjeti s ocem, a majku će viđati dvaput tjedno.

Nikolina Pišek o Severininom gubitku: I sama sam prije dosta godina prošla kroz bitku za skrbništvo. Ne mislim da su sve majke ispravne i idealne, kao niti svi očevi...

Vlatka Pokos uputila punu podršku Severini na društvenim mrežama, otvorila dušu o teškoj temi: Meni majčinstvo nikad nije priznato, moja bol živi sa mnom...

Svoj stav da nitko nema pravo djetetu uskratiti majčinu ljubav, pjevačica i spisateljica ilustrirala je objavom u kojoj je opisala susret sa Severininim sinom na koncertu u Beogradu, kojeg je Splićanka održala pred prepunom Arenom prošlog vikenda.

"Koncert. Čujem dječji glasić koji viče: 'Mama, mama'. Bilo je nešto toliko emotivno u tom glasiću da sam morala da pogledam.

Slika koja bi otopila i najledenija srca, Aleksandar koji se smiješi, plješće i gleda svoju mamu na bini pun ljubavi i ponosa. Pomislila sam: Nadam se da i mene moja djeca tako gledaju.

Iskreno, narednih 5 minuta imala sam borbu sa suzama. Ok. Jesam ja bolesno emotivna, ali ridanje na Severininom koncertu možda bi ipak doseglo najviši level patetike koji graniči s ludaštvom.

Nije bila ispeglana slika

Kao i svaka znatiželjna majka koja je pomalo nepovjerljiva kada se treća strana uplete u odnos majka - dijete, pomalo sam vraćala pogled na malog Aleksandra.

Ne, to nije bila ispeglana slika za medije. Medija nije bilo u blizini, svi su gledali Severinu, jedino sam ka kriomice promatrala njeno rođeno.

I nije urbani mit. Prizor koji ulijeva nadu. Zaista postoji treća strana koja voli dijete kao da je njegovo rođeno. 

Dijete je bilo sigurno i voljeno, dok je njegova majka punila srca tisućama i tisućama ljudi u beogradskoj Areni.

I moje je bilo ispunjeno. Nitko ne bi smio imati prava uskratiti djetetu toliku ljubav" - napisala je Nives Celzijus u Instastoryju.

 

 

 

 

 

 

Izdvojeno

31. srpanj 2020 17:14