StoryEditorOCM
Društvena mrežaGUŠTA NA ŠKOJU

Nina Badrić nije pjevala na trajektu s Gelom, pogledajte koji je Oliverov hit srčano izvela na gliseru sa svojom lijepom sestrom, pratitelji su oduševljeni: Predivne ste!; Pokazala je i zgodnog skipera

Piše Mozaik SD
27. srpnja 2022. - 12:02

"Ljubavi, u polutami sobe, ljubavi, moja ruka tebe zove, Bože daj neka noć ova traje, tvoja ljubav mi nov život daje..." - zapjevala je Nina badrić u videu kojeg je podijelila na svom profilu na Instagramu i njime oduševila brojne pratitelje.

Nježnu baladu voljenog Olivera Nina nije pjevala sama, u tome joj je svesrdno pomagala sestra Sunčica, s kojom pjevačica ima jako blizak odnos.


Ninina lijepa sestra, koja je ranijih godina zazirala od medija, u posljednje se vrijeme češće pojavljuje u objavama na društvenim mrežama.

I premda Nina jučer nije bila na "Jadrolinijinom" trajektu "Korčula", kojim je ekipa glazbenika predvođena Antom Gelom plovila za Vela Luku i pjevala neprežaljenom glazbeniku u čast, u istom je danu, u samo malo daljim, viškim vodama, pjevala sa sestrom na gliseru.

image

Ante Gelo, Petar Dragojević i Dupini

Joško Ponoš/Cropix
image

Ante Gelo

Joško Ponoš/Cropix


Objavu su ispratili oduševljeni komentari poput: "Koliko je ovo divnoooo???", "Predivne ste❤️❤️❤️", "Divne sestrice❤️", a Nina se u instastoryju pohvalila kako je "njihov skiper najbolji", kao i snimkama iz Modre špilje na Biševu.

image
Instagram
image
Instagram
image
Instagram

Nina je jutros otkrila i nesvakidašnji doručak u kojemu je uživala.

image
Instagram

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. ožujak 2023 11:21