StoryEditor
Društvena mreža'Potpuni kriminal'

Nikolina Pišek o Severininom gubitku: I sama sam prije dosta godina prošla kroz bitku za skrbništvo. Ne mislim da su sve majke ispravne i idealne, kao niti svi očevi...

28. studenog 2019. - 18:16
bipa_poznati21-010417

O sudskoj presudi o kojoj danas bruji cijela Hrvatska, onoj prema kojoj 7-godišnji Aleksandar, sin Severine i Milana Popovića od 20 sati službeno nadalje ide živjeti s ocem, a majku će viđati dvaput tjedno, oglasile su se danas brojne poznate osobe iz domaćeg javnog života.

Severinin odvjetnik: Bilo bi zastrašujuće da se ide u ovrhu. Pokušavam je uvjeriti da pusti dijete, da se oko Aleksandra ne radi nered. Ona je u šoku

Severinu kojoj se dijete formalno oduzima podržale su Iva Radić i Vlatka Pokos, a oglasila se i Nikolina Pišek Ristović na svome Instagramu.

Vlatka Pokos uputila punu podršku Severini na društvenim mrežama, otvorila dušu o teškoj temi: Meni majčinstvo nikad nije priznato, moja bol živi sa mnom...​

"Jesam li ovim publiciranjem svoje maloljetne kćeri prekršila zakon? Ako jesam, krše ga mnogi. Srećom, njezin otac ne misli tako. Neki očevi misle drugačije. I štogod da javnost o bilo čemu mislila, istina je uvijek satkana od više slojeva nevidljivih na van.

Ne volim komentirati tuđe životne situacije. I ne mislim da je moj komentar igdje negdje bitan...

Ali i sama sam prije dosta godina prošla kroz bitku za skrbništvo nad malim djetetom gdje mi se pokušavala osporiti kompetencija, naslušala sam se nestvarnih optužbi na svoj račun i bila provjeravana od strane raznih stručnih službi. Srećom, pa je glas razuma prevladao.

I mislim da sam donekle opravdala odluku da sama odlučujem o svom djetetu.

Ne mislim da su sve majke ispravne i idealne, kao niti svi očevi, no oduzeti jedno sretno sedmogodišnje dijete svojoj majci između ostalog zbog toga što radi svoj posao, koliko god ga siromašni duhom smatrali nemoralnim - je potpuni kriminal", kategorična je.

Izdvojeno

05. kolovoz 2020 01:37