Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
Društvena mrežaDvanaesti po redu

Neočekivana imena na glasačkim listićima: domaće zvijezde hvale se uspjehom na izborima, pojavilo se i ime nesuđene kandidatkinje, ali i slavnog kvizaša

Piše L. L.
23. prosinca 2019. - 13:12

Oni koji ni u jednom od ponuđenih jedanaestero kandidata na ovim predsjedničkim izborima nisu pronašli ništa što bi ih nagnalo da zaokruže redni broj ispred njegova ili njena imena, bacili su svoj glas na nadasve domišljat način - nadopisavši dvanaesto ime po želji.

Bilo je tu, po običaju, svega, no danas se na društvenim mrežama za prevlast kod ostatka glasača bore posebno Maja Šuput, nesuđena predsjednička kandidatkinja Ava Karabatić i Kristina Mandarina, najpoznatija prodavačica mandarina u Hrvatskoj.

 

Svojim su se obožavateljima pohvalili na društvenim mrežama, a isto je učinio i naš najpoznatiji kvizaš, Dean Kotiga. Kojeg je jedan njegov glasač nazvao "najvećim lokalnim, ako ne i regionalnim influencerom".

"Nadam se da ste danas obavili svoju gradjansku dužnost te izašla na vaše glasačko mijesto te poput mog instagram sljedbenika koji mi je poslao ovu fotografiju ispravno postupili i pokazali svijetu i narodu, i cijeloj evropskoj uniji i angeli merkelici, tko bi ZAPRAVO trebao biti predsjednik ove zemlje", napisao je u svom stilu Kotiga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dean Kotiga (@deankotigaofficial) on

#MAJA šUPUT#AVA KARABATIć#DEAN KOTIGA#KRISTINA MANDARINA

Izdvojeno