StoryEditor

'Neka dođe hitno kod mene u ured!': poznati hrvatski psihijatar obrušio se na Severinu; 'Ona je dijelila fotografije svojeg djeteta kao da se radi o milodaru...'

Piše M.Dr.
18. listopada 2019. - 13:11
severina_konferencija20-171019

Severina je jučer otvorila dušu i pred brojnim novinarima progovorila o obiteljskoj drami koju prolazi zbog sina Aleksandra, prepričavajući nemilu epizodu koja mu se dogodila u OŠ "Matije Gupca", postupcima njegovog oca Milana Popovića, te "sudskom silovanju" kojemu je bila, kako je rekla, izložena u Splitu.

Na Severinin istup kojeg su prenijeli svi mediji reagirao je na Facebooku poznati hrvatski psihijatar Herman Vukušić, koju ju je žestoko napao.

'Učiteljice su moje dijete zaključale u školu, fizički ga povrijedile i dva sata zadržavale, nisu puštale da ga preuzme moj suprug!: Severina šokirala na press konferenciji; 'U Splitu sam doživjela sudsko silovanje!'

Severina 'udarila' po premijeru i državi: Reagiram kao obična mater, živimo u sustavu gdje su na slobodi silovatelji djevojčice, a sustav, kao i riba, smrdi od glave!

'Moja procjena je da tu nema zlostavljanja i da je incident isceniran': Milan komentirao Severinine optužbe, tvrdi da pjevačica na ovaj način želi skrenuti pozornost na svoju turneju

Herman Vukušić na svom je profilu, naime, napisao sljedeće:

"Hitno kod mene u ured... nemam riječi. Estradna umjetnica, Severina Koić, danas je na press konferenciji, umjesto najavljene teme, sasula niz nepotkrijepljenih uvreda i optužbi na račun škole koju pohađa njezin sin, Grada Zagreba kao administrativne jedinice, gradonačelnika Milana Bandića i Centra za socijalni rad Grada Zagreba - podružnica Maksimir.

Podsjetimo se da se ovdje radi osobi koja je svojedobno fotografije svojeg malodobnog dijeteta dijelila po društvenim mrežama kao da se radi o milodaru, a sudsku presudu o podijeljenom roditeljskom skrbništvu (inače moderni europski standard) dočekala je na nož.

U tom smislu aktivno je podupirala i otmicu djeteta od strane majke u slučaju malog Cesarea u Splitu.

Kada sam pročitao njezine izjave na današnjoj pressici stekao sam dojam pokušaja manipulacije medijima i širom javnosti senzibiliziranoj slučajem u Zadru, a sve u svrhu svoje osobne agende (na štetu interesa svojeg djeteta).

Tužno, žalosno i zaslužuje posjet mojem uredu" - uputio je Vukušić poziv splitskoj pjevačici.

 

 

 

 

#SEVERINA#HERMAN VUKUŠIĆ#VUKUŠIĆ O SEVERINI

Izdvojeno

02. srpanj 2020 21:20