StoryEditorOCM
Društvena mrežaTiktok heroj

Ne znate kako se riješiti bodlji morskoga ježa? Video će vas spasiti! Čovjek je platio 50 eura za pomoć, vi možete mukte

Piše M. K. P.
22. kolovoza 2024. - 14:05

Ljeto, more i plaže - sve to zvuči kao savršena kombinacija, osim kad stanete na morskog ježa! Ali, ne brinite, zahvaljujući jednom TikTok korisniku saznali smo za jednostavno rješenje za ovaj neugodni problem. Na svom Facebook profilu podijelila ga je Zorana Korać. 

- Zgazio sam na morskoga ježa i sad ću vam pokazati trik kako izvaditi bodlje. Došao sam kod stručnjaka koji se time bavi... - pojašnjava autor u videu.

Sljedeće što se može vidjeti jest peta ozlijeđenoga puna bodlji koju navedeni stručnjak opipava, te pritiska dijelove stopala kao da pokušava "istisnuti" bodlje vani, pri čemu autor videa jauče i povikuje: "Boli, boli, boli, ajajajaj!".

U nastavku videa uzima crnu Colgate pastu za zube, te duhan koji je istresao iz jedne cigarete, te sve zajedno miješa u jednu homogenu smjesu. S tom smjesom je namazao petu prepunu bodlji. Pričekali su pet minuta i nakon toga je vlažnom maramicom doslovno "pobrisao"  ježeve bodlje iz pete ozlijeđenog.

image
Screenshot/facebook/

- Naprosto nevjerojatno, bodlje su nestale. Što je ovo? Ne boli me ništa uglavnom. Je li moguće da pasta za zube i duhan izvlače bodlje iz noge? Jesam li ja vama što dužan za ovo? - oduševljen je bio pacijent, te je upitao čovjeka koji mu je pomogao koliko je dužan, a ovaj mu je uslugu naplatio 50 eura. 

Pacijent je izvadio novac iz novčanika i nadodao: - Svaka vam čast za ovaj trik, mučio bih se ovdje deset dana. 

Evo savjeta: sljedeći put kad stanete na ježa, ne tražite sterilne igle i pincete, napravite sami "nesvakidašnji set za prvu pomoć". 

Video u cijelosti pogledajte u nastavku. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 14:45