StoryEditorOCM

Navodna djevojka Šime Vrsaljka objavila ime bebe; Kaja Vidmar krenula u šetnju s novorođenom kćerkom u istim haljinama, pratitelji oduševljeni

Piše MOZAIK SD
2. lipnja 2022. - 18:17

Kaja Vidmar, navodna djevojka nogometaša Šime Vrsaljka, po treći puta je na svome Instagram profilu objavila sliku bebe, ali dok je prva dva puta zaključala objavu koja se zbog toga nije mogla komentirati, ovaj put to nije uradila te stižu mnoge čestitke od njezinih pratitelja povodom nedavnog rođenja djevojčice.

Kaja je sada po prvi puta otkrila i ime bebe: na fotografiji je prekrila lice bebe cvijetom suncokreta, a u opisu fotografije napisala ''Viktorija''.

Kaja je danas sveukupno objavila tri fotografije s bebom u naručju, a svi su odmah zapazili iste haljine žute boje s bijelim kockicama.

I dalje traju nagađanja tko je otac male Viktorije, ali za sada se nitko od njih oglasio po tom pitanju. Zanimljivo je da je prošloga tjedna Kaja objavila fotografiju snimljenu u Madridu, a poznato je da Vrsaljko igra za španjolski klub.

Podsjetimo, slovenska Playboyeva zečica nije demantirala špekulacije da je u vezi s Vrsaljkom koji iza sebe ima brak, isto kao ni naš reprezentativac.

image

Kaja Vidmar

Screenshot Instagram/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. rujan 2023 18:37