Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
Društvena mrežaprvo poziranje

Naš proslavljeni sportaš objavio je fotografiju sinčića starog svega četiri dana. Rekvizit u njegovoj malenoj ručici već sada izgleda savršeno

Piše L.L.
3. veljače 2020. - 10:43
AFP

Naš proslavljeni tenisač Marin Čilić i njegova supruga Kristina Milković Čilić u petak su postali roditelji sina, a za vikend je tenisač objavio prvu fotografiju mališana.

"I službeno smo tim od troje. Hvala svima na divnim željama. Mama i dječak su odlično. Čini mi se da će ovo desetljeće biti najbolje do sada", poručio je uz fotografiju na kojoj je pored sinčića postavio maleni teniski reket.

"Reket u njegovoj ruci već sada izgleda odlično", komentirali su obožavatelji.

Da će se njihova obitelj proširiti, Marin je otkrio u listopadu prošle godine.

Porod je prošloga tjedna prošao u redu i bez ikakvih komplikacija.

Marin je dolazak prinove najavio u listopadu prošle godine, fotografiravši se uz dječja kolica s porukom: “Novi prijevoz. Presretan što mogu sa svima podijeliti sretnu vijest da će se tim Čilić proširiti. Novi član će nam se pridružiti 2020.”

Inače, Kristina Čilić zbog ljubavi je dala otkaz u Zagrebačkoj banci i uplovila u poduzetničke vode.

Preselila je u Monaco, gdje Marin Čilić živi već godinama i otvorila tvrtku gdje radi kao konzultantica za upravljanje ljudskim resursima, ali i aktivno sudjeluje u suprugovoj zakladi te je posvećena i humanitarnom radu.

Marin i Kristina upoznali su se u Dubrovniku, na meču naše Davis Cup reprezentacije, gdje je Kristina radila kao hostesa.

Vjenčali su se u Cavtatu, a slavlje je nastavljeno na dubrovačkoj tvrđavi Revelin, gdje je goste zabavljao Gibonni.

#MARIN ČILIĆ#KRISTINA MILKOVIĆ ČILIĆ

Izdvojeno