StoryEditor
Društvena mrežaPriča o zlatu

Napokon noćni život na Bolu: '585 club' otvorio svoja vrata, a 'krstili' su ga brojni poznati

Piše PSD.
26. srpnja 2017. - 17:01

Godinama se šaputalo da Bolu jedino nedostaje mjesto na kojem se noći nastavljaju - sve do ovoga vikenda, kada je na sceni zablistao novi - "585 club", smješten samo 5 minuta od špice poznatog Zlatnog rata.

U petak, 21.7., nakon službenog uvoda, u kojem su se publici obratili direktor TZ-a Bol Markito Marinković te načelnik Općine Bol Tihomir Marinković, govoreći s oduševljenjem o benefitima koje ovakvo mjesto donosi turistima, a i svim stanovnicima Bola i Brača, "585" je publici pokazao kakve to aseve skriva u rukavu.

Uz svjetski poznatog DJ-a Javija Reina i energičnog Španjolca - virtuoza na violini Miguela Lara, u istoj su se večeri u petak izmijenile akrobatkinje na svili, plešući poput balerina u zraku, svijetleći robotski divovi koji su se nonšalantno šetali kroz publiku, atraktivne ruske plesačice u spektakularnim pernatim kostimima i mistične ćelavice koje svojom pojavom doslovce ostavljaju bez daha.

Poseban je začin svojim vatrenim showom dodao Denis Memedovski, vlasnik škole za barmene Flair-Fair i jedan od top 3 hrvatskih flair i fireshow barmena u Hrvatskoj, inače član tima barmena u Auru, beach baru koji također spada u obitelj "cluba 585".

- Priča o "585" je priča o zlatu. O zlatu na Zlatnom ratu. Ne o zlatnoj mladeži, ne o lažnom sjaju - o sjaju osmijeha, sjaju dobre zabave - poručuju iz managementa kluba, koji stoji i iza vrlo popularnih barova "Varadero" u centru Bola i "Aura" na Zlatnom ratu, no i hotela "Kaštil", restorana "Vusio" i "Topolino".

U subotu je u istom tonu uslijedio Zoo projekt, scenski performance koji predstavlja žene-mačke, nabildane čimpanze, akrobate iz Cirque du Soleila, a sve uz glazbu pod prstima DJ Zorana.

Prvi put ovoga vikenda klub su posjetile i poznate osobe poput pjevačice Natali Dizdar, koja se sa prijateljicama opuštala ovoga vikenda u Bolu. Igor Vori je sa suprugom uveselio svoj godišnji odmor u društvu kolege Zlatka Horvata, a veliko je oduševljenje scenskim kadrovima i bogatom rasvjetom kluba pokazala i prelijepa fotografkinja Dora Šarić.

Tijekom ljeta nam u "585 club" dolaze još mnoga zvučna imena poput Paola Barbata, Davida Moralesa, The Shapeshiftersa, Terryja Francisa, Niki Belucci, a "585 club" priprema nam i još mnoga druga iznenađenja!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2021 19:16