StoryEditorOCM
Društvena mrežaIMA SVOJ STAV

Naljutio ju taksist; Poznata doktorica opet podigla prašinu: ‘Nisam mu ostavila napojnicu, evo zašto‘

Piše L. G. /JL
18. svibnja 2024. - 16:25

Liječnica i influencerica Petra Meštrić danas je sa svojim pratiteljima podijelila iskustvo koje je doživjela u taksiju.

"Rijetko se vozim taksijem, a upravo sam i sama sebi potvrdila zašto. Gospodin vozač je otvorio oba prednja prozora, propuh je bio užasan i moju zamolbu da ih zatvori je glatko ignorirao. Nisam tip koji zahtjeva nešto ili se svađa, ali mislim da sam ovaj put ipak trebala... Ok, zadovoljstvo vožnjom vidjet će se na napojnici", podijelila je Petra koja je vjerojatno prošla na Cvjetni trg jer je upravo od tamo objavila sljedeću fotografiju na kojoj je s kolegicom iz showa „Brak na prvu” Hedvigom Tandarom, s kojom je pozirala u kafiću, piše Jutarnji list

Podsjećamo, Petra je poznata javnosti kao i sudionica u showu "Brak na prvu" gdje je bila spojena s Darijem s kojim se nije rodila ljubav. Iako, nedavno je otkrila Jutarnjem listu da je sretno zaljubljena, pa opisala kakav je njezin partner.

"Meni je jako bitno da me podržava u mojim željama, ciljevima i ambicijama, da me ne ograničava, da me je spreman saslušati i razumjeti, da bude pun podrške. On puno energije, volje i truda ulaže u mene da ja budem sretna i ispunjena u potpunosti. On je dosta pametan, sposoban. Kad želim savjet i mišljenje, pitam njega. Dosta je dominantan. Baš pravi muškarac", rekla je Petra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2024 19:59