Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
Društvena mrežaHrvatski tjedan

Nakon teške objave na početku godine, Marijana Batinić javila se sa skijanja: ‘Sedam dana čistog užitka...‘; Vratili su se kući još neki poznati Hrvati

Piše L. L.
13. siječnja 2020. - 12:10
Zagreb, 141218. Ljudevita Posavskog. British American Tobacco proslavio je kraj 2018 godine uz prisustvo poznatih i slavnih, a vrhunac veceri uprilicio je mini koncert Petra Grase. Na fotografiji: Marijana Batinic.Darko Tomaš/Hanza Media

Gotov je hrvatski skijaški tjedan, nakon nekoliko onih koji su se "spajali" ili nas makar počastili kojim neradnim danom, vratili smo se obavljanju dnevnih poslova i zadataka - punom parom.

Da su se Hrvati vratili na posao jasno je danas svakome tko je upao u prometnu gužvu, tko je tražio parking mjesto na inače opustijelim prilazima. I pogled na društvene mreže to dokazuje, poznata su se lica danas "požalila" kako im nedostaju sniježne radosti u kojima su uživali proteklih tjedana.

"Sedam dana čistog užitka je iza nas. Nikad ljepše vrijeme, nikad više smijeha. Vraćamo se u stvarnost, ali samo nakratko...", napisala je Marijana Batinić na Instagramu.

Voditeljica je nakon prve ozbiljne objave u siječnju s obitelji provela tjedan u talijanskim Alpama, tamo je napunila baterije i spremna je za nove radne pobjede.

'Početak 2020. u startu mi je opalio šamar': Marijana Batinić poslala prijateljima čestitku i dala naslutiti da joj nova godina nije najbolje počela

Njena kolegica Anja Alavanja Romac uživala je u Nassfeldu, a kako piše Jutarnji, Sandi Cenov također se s obitelji uputio u Austriju - skija u Gerlitzen Alpsu, omiljenom okupljalištu hrvatskih rekreativnih skijaša. 

U Nassfeldu je skijala i neumorna Ecija Ojdanić - glumica se pohvalila jednim u nizu svojih pothvata, nakon maratona dobro joj je sjelo i skijanje, a u avanturi ju je pratila cijela obitelj.

#SKIJANJE#HRVATSKI SKIJAšKI TJEDAN#MARIJANA BATINIć#ECIJA OJDANIć

Izdvojeno