StoryEditorOCM
Društvena mrežaJE LI MOGUĆE?

Nakon što je saznala da joj je momak za cijelo vrijeme veze imao drugu, Laura doživjela novi šok: ‘Najgore je...‘

Piše J.D./JL
14. lipnja 2024. - 08:42

Jedna je djevojka po imenu Laura odlučila podijeliti svoju nesretnu ljubavnu priču putem TikToka, a nije ni slutila da će vrlo brzo postati viralna. Ona je otkrila pratiteljima da je dečko s kojim je bila u vezi tijekom cijele njihove veze bio i s drugom djevojkom, a brat te djevojke cijelo je vrijeme znao za to, piše Jutarnji list.

Muškarac joj je prije nekoliko mjeseci prišao na ulici i ubrzo su se počeli sve češće viđati, a to je viđanje preraslo u ljubavni odnos. Čak su obećali da će se vjenčati i imati djecu, a on je upoznao njezinu obitelj.

Lauri se sve činilo idealnim, jedino joj je smetalo što često nema vremena za nju. To joj je počelo toliko smetati da je odlučila prekinuti s njim te mu je poručila da joj se javi kada mu ona postane prioritet u životu.

No, nije ni slutila da će samo dva dana nakon prekida, primijetiti svog bivšeg na društvenim mrežama, a još je gore bilo kad je primijetila da mu se druga žena obraća kao "svojim mužem".

Laura je tada učinila ono što bi svaka žena napravila - prekopala je cijeli internet, sve dok nije otkrila da je ta djevojka bila u vezi s njezinim bivšim dečkom pune tri godine! Ubrzo je sve povezala - svaki put kad je njoj govorio da je ‘zauzet‘, zapravo se išao naći sa svojom djevojkom.

No, to nije sve! Laura je shvatila i da je njegov najbolji prijatelj zapravo brat te djevojke.

"Dakle, tvoj brat je znao da je tvoj muškarac s drugom djevojkom?", rekla je Laura u videu.

Pokušala je dobiti neke odgovore od svog bivšeg dragog, ali bezuspješno. Pokušala je stupiti u kontakt i s tom drugom djevojkom, ali joj se ona nikada nije javila niti odgovorila na poruke.

Konačno, dotični gospodin udostojio joj se javiti te joj je ‘objasnio‘ da su on i njegova djevojka u otvorenoj vezi.

image

Laura na Tiktoku

Screenshot Tiktok

"Ona je znala za mene cijelo to vrijeme. Svi njegovi prijatelji, svi, znali su cijelo vrijeme i svi su to skrivali od mene", požalila se nesretna Laura.

Bivši dečko odbio je naći se s njom uživo i vratiti joj njezine stvari. "Znate koga je natjerao da to napravi? Svoju djevojku", otkrila je.

Svojom je pričom šokirala brojne pratitelje na TikToku, koji su joj ostavljali komentare podrške.

"Nadam se da ćeš biti dobro, znam da hoćeš. Ti si jaka i lijepa", "Nakon ovoga ne bi bilo dovoljno terapije na svijetu za mene", "Tako si lijepa, bome je zaje***", glasili su samo neki od komentara, piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2024 08:42