StoryEditorOCM
Društvena mrežaOpet pljušte komentari

Nakon ruganja na društvenim mrežama, na spornu se scenu u 'Generalu' osvrnuo i Slavko Sobin: 'U moju obranu...'

17. prosinca 2019. - 18:19

Ako je prva epizoda biografske dramske sage Antuna Vrdoljaka o životu Ante Gotovine izazvala burne reakcije, onda je druga to učinila uduplo. Drugi dio "Generala" emitiran je sinoć na HRT-u, a komantatori se na društvenim mrežama ne prestaju čuditi detaljima prikazanima u filmu.

'Siđi, prehladit ćeš se' i Slavko Arapin zapalili društvene mreže: pljušte komentari nakon druge epizode Generala, pročitajte što su sve gledatelji ovoga puta zamjerili HRT-ovoj seriji

Prvom dijelu zamjerili su, podsjećamo, štošta, između ostalog nepodudaranje u izgledu glumaca i njihovih glumljenih godina, naglaske i manjkavosti u scenariju, oštre rezove i afektiranje poput onoga u meksičkim telenovelama, a ovoga puta kretale su se kritike u drugome smjeru.

Zasmetala je publici ponajprije neuvjerljivost, ali i loš engleski te neke očigledne rupe u scenariju - scena u kojoj se konji nazivaju devama gotovo da je nadmašila onu koja će se još dugo citirati, "Siđi, prehladit ćeš se..."

Već sam početak jamči kultni status: ‘General’ bi mogao postati najbolja humoristična serija u hrvatskoj povijesti. Urnebesno je sve dok se ne zapitate je li ovo plaćeno našim novcem

A na sve se danas osvrnuo i jedan od glavnih aktera prozivki, Slavko Sobin. Kao Arapin je naprosto oduševio komentatore spremne na šalu, a scena u kojoj upozorava da se "deve" polegnu, a ruke dignu u vis, nije prošla neopaženo. Budući da su u sceni očigledno prikazani konji, brojni su upitnici ostali nad glavama.

Javio se potom i Sobin.

"U moju obranu, bile su neke deve na setu. Evo bar dvije na slici", našalio se glumac na svoj račun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U moju obranu, bile su neke deve na setu ?????? evo bar dvije na slici.

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. veljača 2023 18:59