StoryEditorOCM

Nakon prevare, a sve da bi spasila brak, muža počela dijeliti s dvojnicom: ‘Slažemo se i u krevetu‘. Suprug je presretan

Piše MOZAIK SD
4. lipnja 2024. - 14:42

Da ljubav ne poznaje granice svjedoči Tehmen Quintan koja je pronašla svoju dvojnicu kako bi spasila brak.

Bila je shrvana kada je saznala da ju je suprug Bryant prevario nakon tri godine braka. U nadi da će spasiti brak, odlučila mu je ponuditi otvorenu vezu.

Bryant nije bio vjeran u prošlosti. Osjećam da ako si s muškarcem, trebaš učiniti sve što je potrebno da to uspije. Želim ga do kraja života. Što god poželi, što god ga veseli, to ću mu dati - rekla je Tehmena u emisiji "Ljubav ne sudi", piše Kurir.

Tehmen je svoju dvojnicu pronašla na društvenim mrežama, kako bi se pridružila njihovoj poligamnoj vezi i spasila brak.

- Osjećala sam se nesigurno kad smo tražili trećeg člana našeg braka, ali sam znala da će to zadržati Bryanta. Pošteno je reći da sam tražila djevojku koja izgleda poput mene jer Bryantu se to sviđa - priznaje supruga.

Nakon nekog vremena Tehmen je uspjela pronaći australsku manekenku Kiryu Johnson, koja doista izgleda kao njena blizanka.

To je u početku bilo prijateljstvo - objasnila je Kirya, a otkrila je i da je njihov odnos vrlo brzo prerastao u seksualni. Kirya je neslužbeno stupila u brak, a trojac čak dijeli i krevet.

- Kad izađemo u javnost, uvijek nas pitaju jesmo li sestre ili blizanke - rekla je. Dvojnice su čak počele nositi istu odjeću kako bi naglasile svoje neobične sličnosti, a suprug je navodno jako zadovoljan njihovim promjenama u bračnom životu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 09:05