StoryEditor
Društvena mrežaUvjerljiva pjevačica

Nakon nastupa u TLZP-u mladoj Lu Jakelić javila se i Severina koju je na sceni imitirala: Mislim da sam se zaljubila

Piše PSD
27. listopada 2020. - 10:05
Luka Dubroja

Pjevačica Lu Jakelić natječe se u showu Tvoje lice zvuči poznato, a zadnji zadatak joj je bio preobraziti se u našu možda i najpoznatiju pjevačicu Severinu i izvesti njene pjesme 'Dobro došao u klub' i 'Tarapana'. Publika je oduševljena njenom izvedbom, a čini se da nisu jedini, Severina je u objavi njenog nastupa komentirala da joj se jako svidio što je lajkalo preko 200 ljudi.

"Dobrodošla u klub mala velika Lu, sinoć je i meni zvonio telefon. Onda su mi poslali snimku... Neizmjerno sam sretna jer sam jedino gledala sjaj u tvojim očima, osmijeh na licu i sve, sve točno. Da ne dužim, bila si savršena. I jako slatka, jako. Mislim da sam se zaljubila", napisala je Severina i dodala #nevergiveup i njen zaštitni hashtag #volimstosevolimo.

Mlada pjevačica bila je toliko počašćena pohvalom da je komentar na Instagramu posebno objavila pod nazivom poruka za laku noć.

“A Severina, naravno da bi mi značilo, ali ne moraš ni reagirati ni dijeliti, ima važnijih stvari. Nadam se samo da si ponosna na ono što godinama šljakaš i na ovu malu koja je probala to na svoj način", napisala je uz objavu svog nastupa na kojem joj je Severina ostavila komentar.

Nastup Severina nije podijelila, ali je svejedno prikupio više od 90 tisuća pogleda na YouTubeu i trenutno je na drugom mjestu trendinga u Hrvatskoj. Čak 2000 tisuće ljudi označilo je da im se nastup sviđa, a tek 31 da ne. Mnogi su razočarani i što LU nije odnijela pobjedu u emisiji, nego Nada Parmać.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

31. listopad 2020 10:38