StoryEditor

Najbolji shopping je na Žutu srijedu!

Piše PSD.
3. listopada 2013. - 20:04
Važno je sve započeti na pravi način, pa tako početak svakog mjeseca treba obilježiti najboljim shoppingom. To znaju već tisuće posjetitelja City Centera one koji su kupovali, družili se i uživali na još jednoj Žutoj srijedi, 2. listopada.

Cijeli dan su ih čekali odlični popusti u trgovinama, posebne ponude, pokloni uz kupnju i druge pogodnosti, a oni su to na pravi način iskoristili i kući otišli punih vrećica, a sve uz velike uštede.

Mnogi posjetitelji odlučili su Žutu srijedu iskoristiti kako bi se pripremili za hladnije dane, pa su jakne, kaputi kao i tople čizme bili najtraženiji. Obuću su mnogi pronašli uz 20% popusta u Aldu, Top Modi i trgovini Roko postole, a odjeću uz 30% popusta u Galileu, 20% u Springfieldu, 15% u trgovinama Style&Wenice, Amadeus Jeans, Tally Weijl i brojnim drugima.

Našlo se vremena i za obnoviti zalihu kozmetike, uljepšati dom i kupiti poklone za drage osobe.

Uz to, kao i na svakoj Žutoj srijedi City Centerom one patrolirala je posebna ekipa koja je iznenadila nekoliko posjetitelja te im platila sve ono što su odabrali! Tko zna, možda sljedeći puta Shopping patrola odabere baš vas!

A nakon uspješnog shoppinga posjetitelji su se odmorili i uživali u druženju s obitelji i prijateljima u nekom od kafića koji su također 'požutili' i pripremili neodoljive ponude.

Oni pustolovnog duha provozali su se u kartingu koji je također nudio adrenalinske vožnje po super cijenama.

Žuta srijeda još jednom je opravdala povjerenje posjetitelja City Centera one.

Ne zaboravite, svaka prva srijeda u mjesecu u City Centeru one je Žuta srijeda!


sponzorirani članak

Izdvojeno

09. srpanj 2020 11:29