StoryEditor
Društvena mrežaPokrenula lavinu

Na Instagramu vam uporno iskaču ovakve fotografije? Nije slučajno, a sve je počelo od jedne nekad jako popularne žene i njene objave

Piše L. L.
24. siječnja 2020. - 19:09
Robyn Beck/AFP

Koliko ste puta u zadnjih nekoliko dana na Instagramu uočili objavu koja izgleda poput sljedeće?

Vjerovali ili ne, ovaj gorući trend na društvenim mrežama pokrenula je pomalo zaboravljena diva američke country glazbe, Dolly Parton, piše CNN.

Iako je napunila 74 godine, Parton je uspjela nadmašiti sve influencere i "nove klince" koji domoniraju platformom za dijeljenje fotografija, a njena je mini galerija postala "meme". Sve što je napravila je kolaž četiri fotografije, jedne za Linkedin, jedne za Facebook, Instagram i Tinder.

Za neupućene, Tinder je aplikacija za online "dejting", a Linkedin je poslovna društvena mreža. Facebook je za prijatelje, a Instagram za sve ostale - ukratko.

Postavke mreža stoga su prilično jasne, a još ih bolje crta Dolly Parton svojim primjerom.

Za Linkedin fotografiju odabrala je onu u poslovnoj bluzi, za Facebook u božićnom džemperu, trendi traper kombinaciju za Instagram, a za Tinder je izbor pao na fotografiju iz Playboya 1978. godine.

"Pronađi sebi ženu koja može sve ovo", poručila je uz objavu.

A oduševljenje je preraslo u trend u roku od nekoliko sati. Gotovo da nema poznate osobe koja nije objavila svoju verziju, niže pogledajte one najbolje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. svibanj 2021 21:07