StoryEditor
Društvena mrežaPrije izbora

Na društvenim mrežama osvanuli Boratovi profili, odmah ‘opleo‘ po Donaldu Trumpu: pred nastavak kultne komedije, pratitelje zabavlja tweetovima

Piše M.P.
10. listopada 2020. - 21:00
AFP

Uoči nastavka komedije "Borat", a u sklopu promocije filma, Sacha Baron Cohen počastio je pratitelje Boratovim profilima na Twitteru i TikToku. Film stiže, prema posljednjim informacijama, 23. listopada na Amazon Primeu, a malo je reći da su obožavatelji oduševljeni.

A dok čekaju film Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan, imaju priliku uživati u prisustvu Borata Sagdiyeva, nekonvencionalnog istraživačkog novinara iz Kazahstana, na društvenim mrežama.

A dosadašnja je njegova aktivnost posvećena gotovo u potpunosti Donaldu Trumpu. Borat je napisao i kako je Trump jači od 200,000 Amerikanaca koji su umrli od koronavirusa, a svaka njegova nova pohvala u stvari je način da aktualnog predsjednika "poklopi".

Igre riječima također neizmjerno zabavljaju Boratove pratitelje.

"Trump je mnogo jači od Melanije, ona kaže kako je potrebno 6 mjeseci izolacije od njega", osvrnuo se na nedavnu zarazu koronavirusom Donalda Trumpa i njegove supruge Melanije Trump, kao i na neoprezne izjave predsjednika koje su izazvale bijes stanovnika SAD-a.

Sve je, dakako, uoči predsjedničkih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama 2. studenog. Brojne su se poznate osobe uključile u kampanju protiv Donalda Trumpa na društvenim mrežama, pritom ni fiktivni Borat nije ništa drugačiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

26. siječanj 2021 05:21