StoryEditorOCM

Muškarac otkrio šokantne slike na računalu svog mrtvog punca: ‘Što da radim? Kad bih rekao obitelji...‘

Piše MOZAIK SD
18. studenog 2023. - 12:16

Čovjek čiji je punac nedavno preminuo imao je zadatak pristupiti osobnom računalu starca kako bi pronašao slike i bilješke koje su mu možda bile drage. Ono što je čovjek pronašao uopće nije ono što je očekivao. Na Redditu je podijelio svoje šokantno otkriće.

"Moj punac je nedavno preminuo nakon duge borbe s rakom. Preminuo je mirno sa suprugom i četiri kćeri pored sebe", napisao je muškarac.

Obitelj se trenutno priprema za komemoraciju i zamoljen je da pomogne.

"Svekrva me zamolila da pogledam njegovo računalo u njegovoj radnoj sobi i izdvojim slike i biljke koje bi se mogle upotrijebiti na komemoraciji", nastavio je.

image
Shutterstock

"Neću lagati, ovo mi je bilo vrlo čudno. Nisam mislio da je najbolja ideja ulaziti u njegovo računalo, ali to je ono što se traži od mene pa sam učinio."

"Pregledao sam datoteke i mape u potrazi za bilo čim što bi moglo biti sentimentalno. Prvo sam našao fotografiju na kojoj ljubi ženu. Mislio sam da je to punica, ali nakon pomnog pregleda, shvatio sma da to nije ona. Datoteka je također prenesena tijekom prošle godine", napisao je.

"Sljedeće što sam pronašao bio je otvoreni forum za razmjenu poruka na kojem je slao poruke nekoj ženi. Nisam trebao, ali sam postao znatiželjan i pogledao sam to.

"Ispostavilo se da su se viđali više od godinu dana. Poruke su također jasno dale do znanja da njegova supruga i kćeri nisu bile svjesne i da to planira odnijeti u grob."

Muškarac nakon svih ovih otkrića ne zna što da radi.

"Kad bih rekao obitelji to bi zauvijek promijenilo njihovo sjećanje na njega. Što bi moglo biti dobro ili loše. Razmišljao sam o tome da ga sam izbrišem i jednostavno se nikada ne osvrnem na to, ali ovdje ne znam točan odgovor", napisao je zbunjeni muškarac.

Korisnici Reddita brzo su odgovorili i ponudili savjete.

"Prije svega bih izolirao te slike da ne bi slučajno završile na komemoraciji prezentaciji. Osobno bih sve o ovome odnijela u grob", savjetovala je jedna osoba.

Drugi se složio rekavši: "Umrite s tim informacijama. Neće im biti bolje da to znaju."

Treća osoba je odgovorila: "Osobno, da sam na vašem mjestu, razgovarao bih sa suprugom negdje nakon sprovoda i odlučio s njom. Ili neka ona odluči. Ipak je to njena obitelj."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 20:14