StoryEditor
Društvena mrežaTULUM U LJUBUŠKOM

Morate vidjeti kako je Šeks 'rasturio' na podiju! U zagrljaju Vice Vukojevića pokazao je neviđene plesne pokrete, a tekst pjesme došao je kao naručen

Piše M.K.
10. rujna 2019. - 12:57
seks111

"Dirty dancing! E da je još bilo onog pokušaja kad Patrick Swayze podiže u zrak Jenifer Gray!" - napisala je Dalija Orešković, koja je nasvom profilu na Twitteru prenijela urnebesnu snimku na kojoj u plesnom transu guštaju Vladimir Šeks i Vice Vukojević.

Vladimir Šeks, koji se proslavio u javnosti kao čovjek veseljak, posebno je oduševio motom s desnom nogom, za kojeg su očito naveliko navijali i ostali uzvanici u sali.

Događaj se, naime, zbio, kako je otkrio Nacional, prošlu subotu u Ljubuškom, na vjenčanju sina Bože Vukušića, glavnog tajnika Počasnog bleiburškog voda. 

Ekipa se zabavlja i prateći kako je Šeks cijelo vrijeme pokušao motivirati bivšeg suca Ustavnog suda da se zavrti ispod njegove ruke, no Vukojević nije bio u tom filmu.

A baš kao na filmu, na cijeli prizor, savršeno je legla pjesma koju izvodi bend u pozadini, Grašin hit "Voli me, jer san takvi kakvi jesan...".

 

Izdvojeno

04. kolovoz 2020 15:31