StoryEditor
Društvena mreža‘Hrvatske tragedije‘

Mnogi roditelji prepoznat će se u ovom videu: legendarni ‘izbornik Dena‘ u epizodi ‘Šok: dijete neće na faks!‘ oduševio gledatelje, pogledajte skeč

Piše M.P.
4. prosinca 2020. - 14:53
Ilustracija/Shutterstock

Na tragu Facebook stranice Hrvatske tragedije, a vjerojatno i svakog razgovora koji su u nekim formativnim godinama svojega djeteta vodili zabrinuti roditelji, međusobno, a ne s djetetom o čijoj budućnosti je riječ, izašao je nedavno i video u kojemu će se prepoznati mnogi.

Pod nazivom "Šok: Dijete neće na faks!", krije se pravi dragulj u kojemu, kako pišu korisnici YouTube-a, legendarni izbornik Dena - briljira. Izašao je na kanalu Božanstvena komedija, a do danas se prometnuo u jedan od najgledanijih videa koje su objavili na platformi, a koji gledatelji neprestanu lajkaju i dijele.

"Učinili smo sve što smo mogli, Marice. Ništa mu nije falilo ka ditetu. Za drugi rođendan dobija je stetoskop, za treći barometar. Pa komplet knjiga portugalske književnosti", govori nepotrebno teatralno Dena, pravim imenom Bernard Perić, u ulozi zabrinutog oca djeteta koje, kako šokantno, ne želi upisati fakultet.

Ovu hrvatsku tragediju dodatno začinjava klasičnom rečenicom: Sve smo mu omogućili.

Zašto njegovo dijete zanima bušilica, kad ga je odmalena "šopao" poezijom, zašto skriva gedore ispod kreveta i slične probleme analiziraju roditelji na komičan način u videu, a komentari oduševljenih korisnika samo se množe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

23. siječanj 2021 23:26