StoryEditorOCM
Društvena mrežaŠokantna istina

Mjesec dana star BigMac i dalje izgleda svježe! Što zapravo jedemo, jadni ti smo? Ovaj je video zastrašujuć, pogledajte

Piše MOZAIK SD
29. kolovoza 2024. - 21:12

Na instagram profilu korisnika @thrivewell_today pojavio se video koji je mnoge natjerao na razmišljanje.

U videu autor otvara kartonsko pakiranje s prepoznatljivim logom giganta brze hrane, u kojoj se nalazi Big Mac star mjesec dana, uz pitanje na ekranu: "Je li ovo uopće hrana?".

- Ovaj BigMac je star mjesec dana! Prošli put kada sam ga pokazao, bio je star jedan tjedan i bili ste oduševljeni kako je izgledao izvrsno. Tada sam obećao da ćemo ga opet provjeriti nakon mjesec dana i vidjeti na čemu smo. I evooo gaaa!! - uz zvukove bubnjeva autor otvara kutiju i - BigMac i dalje izgleda nevjerojatno svježe!

image
Screenshot/instagram/

- Moj sin i ja smo ‘poludjeli‘ jer i dalje miriše dobro, mrzim to reći, ali je tako. Sir i bublica izgledaju perfektno, zelena salata izgleda loše, vjerojatno jer je možda jedini prirodni sastojak u ovome! Ali, sve i dalje izgleda jestivo. Međutim, nikad ne bih ovo pojeo, čak i da je jedan dan staro - ogorčeno je zaključio autor videa. 

Ovaj eksperiment pokazuje koliko su omiljeni fast food proizvodi prepuni konzervansa i umjetnih sastojaka, koji im omogućuju da zadrže svježinu toliko frapantno dugo.

Dok nas primamljivi miris i izgled mame na konzumaciju, zaista je važno zapitati se što kupujemo, što jedemo, što unosimo u svoj organizam? Kakvu to hranu jedemo ako ona može ostati nepromijenjena toliko dugo?

Video možete pogledati u nastavku:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2024 21:26