StoryEditorOCM
Društvena mrežaIMA LI VEĆE ČASTI...

Milo Đukanović je gledao Indiru iz prvih redova, a ugodno druženje se nastavilo i kasnije, objavila fotografije, krenule uvrede. Brzo je ugasila mogućnost komentiranja

Piše Marija Lokas/JL
6. prosinca 2021. - 14:43

Da uživa priličnu popularnost i u susjednoj Crnoj Gori naša poznata pjevačica Indira Levak potvrdila je objavom na svom Instagramu uz koju je postavila i fotografiju na kojoj je u zagrljaju s tamošnjim predsjednikom Milom Đukanovićem, piše Jutarnji.

Naime, Đukanović je došao na njezin nastup u jedan klub Podgorici, a predsjednik Crne Gore Indirin je koncert pratio iz prvih redova, te se ugodno druženje nastavilo i kasnije.

Da joj je to bilo itekako veliko zadovoljstvo i čast Indira je napisala i u svom postu: "Ima li veće časti nego kad ti na koncert dođe predsjednik države.

Počašćena i zahvalna sam što već 26 godina pjesmom širim ljubav i pjevam najboljoj publici na svijetu. Ljudi moji hvala na koncertu za pamćenje".

Njezina objava naišla je na brojne negativne kritike pratitelja pa je pjevačica isključila mogućnost komentiranja na Instagramu.

Na društvenim mrežama Indira je pokazala i novi, prilično seksepilan imidž i frizuru, te novu pjesmu "Atlantida" koja je nastala u suradnji s Borisom Đurđevićem iz njezina bivšeg benda Colonije. Uskoro, napomenula je pjevačica, izlazi i spot.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2023 04:16