StoryEditor
Društvena mrežaINSTAGRAM ĆAKULA

Marica iz ‘Života na vagi‘ izgleda sjajno i otkriva da gušta u životu, ali i da baš i nema udvarača: Svi misle da sam s Matejom, ali ne, nisam...

14. siječnja 2021. - 19:01
Njezina transformacija zadivila je mnoge  RTL PRESS

Još se prilagođavam životu nakon "Života na vagi", treniram pet puta tjedno i, ne, Matej i ja nismo u ljubavnoj vezi...

Sve to odgovorila je Marica Korolija, jedna od omiljenih kandidatkinja popularnog reality showa, čija je transformacija, u kojoj je izgubila gotovo nevjerojatna 53 kilograma, razgalila mnoge, a treneru Edi izmamila i more suza na oči...


No, ona nastavlja i dalje sa zdravim "lifestyleom", a na svom Instagram profilu odgovarala je na pitanja svojim brojnim obožavateljima.

Brojni od njih javili su se samo da je podrže i poruče joj kako im je upravo ona inspiracija za zdraviji život.

"Sigurna sam da te dečki smaraju jer si fakat vrh riba i pre ljepotica, prirodno lijepa bez šminke", jedan je od komentara, na koji je Marica šaljivo odgovorila: "Pa i ne baš, svi misle da sam s Matejom."

"Vraćam se na teren kao igračica", otkrila je trenerica košarke koja je nastavila trenirati klince, ali se i sama vratila na teren nakon showa.


"Odlično je na poslu, više sam jutarnji tip, ali sad treniram navečer jer idem na košarku", objasnila je svoj dnevni ritam, te otkrila da pazi na prehranu, jede pet do šest puta dnevno, te je fotografijama potkrijepila brojne obroke kojima, među ostalim, duguje svoju novu, vitku figuru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2021 09:40