StoryEditorOCM
Društvena mrežaSVE ZAKUHALO

‘Luce je kraj mene, tako da...‘: je li Splićanin Luka u ‘Masterchefu‘ započeo ljubavnu vezu? Objava na Instagramu uzburkala strasti! ‘Kad je pir?‘, pitaju i navijaju pratitelji

Piše Mozaik SD
30. studenog 2022. - 14:13

U showu MasterChef ostalo je samo deset natjecatelja koji se bore za titulu najboljeg amaterskog kuhara u Hrvatskoj, a sinoć je natjecanje napustio Splićanin Luka Marin.

No objavom na Instagramu Marin je danas "zakuhao" na najjače, objavio je video u kojem sprema atraktivnu slasticu s još jednom bivšom natjecateljicom, Lucijom Kerečin, i to, ako smo dobro procijenili, u njezinoj kuhinji.

"Luce me išla uvježbat da njoj za rođendan uspješno napravim croquembouche. I završilo je u našem stilu - kaos. Doduše, dijelovi koje sam ja radio bili su bolji dijelovi deserta. Za recept me nije briga, jer ja radim improvizirano i Luce je kraj mene, tako da kod nje vidite koliko čega..." - napisao je šarmantni Splićanin, te pratitelje uputio na Lucijin profil.

Ona je objavila isti video, a sve skupa je uzburkalo strasti i potaklo šuškanja da se na setu "Masterchefa" dogodila - ljubav.

"Kad je pir?" komentirala im je među prvima pjevačica Lu Jakelić, a oboje su na to samo odgovorili smajlićima.

"Baš ste slatki", "Super ste ekipa", "Divni ste", još su neki od komentara koje su dobili ispod videa.

"Uz sav humor koji sam s Lucijom K. dijelio, ona je bila osoba kojoj bih se došao izjadati kada bih potonuo, sakupiti snage, resetirati se i krenuti dalje. Mislim da smo se povezali, usudio bih se reći, za još jako dugo vremena" - otkrio je Luka u intervjuu za Dnevnik.hr, u kojemu je kao osobe s kojima se sprijateljio istaknuo i Luku Piasevolija, Tihomira, Maju Šabić, Loru, Mateu, Lea i Marka.

A koliko su se svi u showu povezali, svjedoče i Lukine današnje objave na Instastoryju. Uz prvu je napisao da nije imao pojma da su pjevali za njega, nakon što je morao napustiti show.

image

Splićanin je na instastoryju podijelio neke od reakcija svojih prijatelja. Pjevali su mu u kući nakon što je izišao: Luka, generacijo moja...

Screenshot Instagram
image
Screenshot Instagram
image
Screenshot Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. rujan 2023 07:19