StoryEditorOCM
Društvena mrežaodmor iz snova

Lijepa splitska glumica uživa s obitelji na Zanzibaru: ‘Djeca nam nikad nisu bila poslušnija‘

Piše Vijesti SD
3. ožujka 2024. - 13:50

Nikad nisam ljetovala zimi.", oduševljeno je na svom Instagram profilu zaključila glumica Nataša Janjić Medančić podjelivši mnoštvo fotografija svoje prve zime u toplijim krajevima. Naime, glumica zagrebačkog kazališta Gavella sa suprugom liječnikom Nenadom Medančićem i njihovo dvoje djece; kćerkicom Kajom i sinčićem Tonijem otputovala je na Zanzibar.

"Kiša sipne s vremena na vrijeme, iznenadni oblaci naizgled osvježe na kratko, ali vrućina je nepobjediva. Plima i oseka izmjenjuju se svakih 6 sati, od potpune pustoši do dubokog divljeg mora. Indijski ocean, vruć kao Whirlpool.", prenijela je svoje dojmove glumica.

"Danas je pakleno vruće pa smo odlučili posjetiti šumu, točnije nacionalni park Jozani. Naš glavni interes bili su majmuni, naravno, ali bilo je i mnoštvo autohtonih biljaka i stabala. Kažu i zmija otrovnica, ali njih srećom nismo vidjeli. Šuma nas nije rashladila kako smo očekivali, ali nas je barem malo sačuvala od sunca. I stvarno, ali stvarno moraš zavoljeti ovaj čudesni otok.", zaključila je glumica otkrivši i kako su joj djeca "nikad bolja, nikad poslušnija, nikad divnija" te da s djecom treba putovati što dalje. U drugoj objavi Janjić Medančić se osvrnula i na vremenske prilike.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:24