StoryEditorOCM

Larisa Lipovac Navojec blista u zagrljaju šest godina mlađeg DJ-a, objavila je ‘friške‘ fotografije! Nakon razvoda od domaćeg glumca ovog dečka dugo je skrivala...

Piše MOZAIK SD
1. kolovoza 2022. - 23:07

Larisa Lipovac Navojec na Insatgramu je objavila fotografije s dečkom Hrvojem Jelinčićem kojeg je na početku veze skrivala od javnosti.

Koreografkinja i plesačica iznenadila je na Instagramu rijetkim fotografijama sa šest godina mlađim dečkom, DJ-jem Hrvojem Jelinčićem.

Povod je bio njegov rođendan

"Sretan ti rođendan ljubavi. Sve znaš! Volim te", napisala je uz fotografije.

Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić svoju su ljubavnu priču započeli nakon njezinog razvoda od domaćeg glumca Gorana Navojca.

Naime, Larisa i Goran  bili su jedan od najpoznatijih domaćih parova, no iako su nakon razvoda oboje pronašli sreću s novim partnerima, ostali su u dobrim odnosima.

Imaju sina Grgura

Upoznali su se 2002. godine u kazalištu Komedija, a sedam su godina kasnije uplovili u bračnu luku. Vjenčali su se u rujnu 2009. godine na otoku Visu u crkvi Gospe od Spilica.

U travnju 2010. dobili su sina Grgura, a pet godina kasnije, objavili su da se razvode, no da će ostati prijatelji.

Glumac je svoju sreću kasnije pronašao u kolegici Mariji Škarić, a Larisa u DJ-u Hrvoju Jelinčiću.

Iako se Larisa od Navojca razvela 2015. godine još uvijek nosi njegove prezime. Objasnila je nedavno i zašto.

-Dvije su stvari. Prvo, kad imaš dijete s čovjekom s kojim si bio dobar dio života. Ipak smo mi bili 13 godina zajedno.

Mislim da je za dobrobit djeteta važno da su tu tata i mama zbog cijelog njegovog života, zbog ljubavi i kako će on to prebroditi emotivno. Druga stvar je što smo Goran i ja uvijek bili jako dobri prijatelji i puno prije nego što smo započeli vezu.

Tako da je meni jednostavno nezamislivo da nemam njega tu s lijeve i desne strane.

Vjerojatno tako i on mene, za poslove i neke životne savjete. Nije sve samo vezano za dijete. Poklopilo se i to da smo si našli dobre partnere i da smo svi zajedno super.

Svi zajedno imamo Grgura, zajedno radimo na tome da je obitelj tu na prvom mjestu. Ne vidim smisao u micanju Goranovog prezimena jer mi se dijete preziva Navojec, ja već dugo vremena oba prezimena koristim. Ne osjećam još potrebu nešto micati. - izjavila je nedavno za Story. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 20:57