StoryEditorOCM
Društvena mrežaa ko će drugi...

Kolaju skandalozne snimke iz RyanAir-a: ‘Neki putnici su bili toliko puknuti da su u avionu padali u nesvijest‘

Piše Diana Barbarić
7. listopada 2023. - 19:12

Sudeći prema video isječcima koji redovito završavaju na društvenim mrežama, nema opskurnije avioveze od one od Ujedinjenog Kraljevstva do Ibize - prepuna je konzumacije \‘bijelog\‘, alkohola, seksa i bijesnih ispada, a čini se da je po dosad zabilježenom nadmašila i avioveze prema Las Vegasu, koje su donedavno plijenile najviše pažnje.

Neki od tih videa, piše Vice, prikazuju putnike kako u zadnjem redu RyanAir leta šmrču koku te nude robu nezainteresiranim stjuardima i stjuardesama, a dosta je pregleda dobila i snimka seksa u wc-u na letu easyJeta iz britanskog Lutona.

Među zadnjima, zabilježen je i slučaj zrakoplova koji je morao prisilno sletjeti u Bordeauxu kako bi s njega uklonili muškarca koji je, vidno pod utjecajem opijata, maltretirao putnike.

Vice je stoga čitatelje zamolio da im prepričaju svoje sumanute zgode s letova prema Ibizi, a očekivano, mnogi su imali svašta za ispričati.

@vice is that charlie or crushed up paracetamol? you decide #ibiza #ibizaflight #ryanair #easyjet #party ♬ Elegant classical music - BJ-AKI

Jedna se čitateljica prisjetila kako su putnici s kojima je bila u avionu, tijekom čekanja na pisti, konzumirali kokain sa stolića, a jedna od putnica tada je ustala sa svojeg sjedala, stala nasred prolaza i pred svim putnicima ispila bocu gina.

‘Kad smo sletjeli, granična kontrola nije nam čak niti pregledala putovnice, naprosto su nas pustili da prođemo. Jedan od tih likova koji su šmrkali čak je tijekom prelaska granice ispustio bocu gina na pod, ali nitko nije niti mrdnuo‘, prisjetila se.

Drugi se prisjetio pak kako je skupina putnika konzumirala kokain sa stolića dok je par redova ispred njih sjedila jedna familija s malom bebom. Nakon toga, prepričao je, sjedili su i slinili po sebi, cijelo vrijeme inzistirajući da na očima imaju sunčane naočale.

Vikend let za Ibizu pokazao se pak odvratnim za jednog čitatelja koji se prisjetio kako je osoblje moralo zatvoriti wc i ostalim putnicima zabraniti da ga koriste nakon što je netko od putnika u lavabou obavio veliku nuždu.

Britanska obitelj s djetetom svjedočila je pak kako je 10 do 15 putnika navinulo zvučnike i jedan po jedan odlazili na wc kako bi konzumirali drogu. Kako su napravili red i odbijali se pomaknuti, stjuardesa nije mogla proći s hranom i pićem pa su naprosto odustali od te usluge.

Nekoliko putnika bili su šokirani na jednom letu kad su primijetili da se s njima ukrcava skupina mladića koji su pokupovali praktički sve boce Smirnoff votke u duty free shopu. Neki od njih toliko su se napili tijekom leta da su pali u nesvijest i nisu se mogli dići sa sjedala, a stjuardese nisu znale što s njima napraviti pa su ih naprosto polegle u prolaz.

Jedan putnik ispričao je kako mu je čovjek koji je sjedio pored njega ponudio ketamin kojeg je prošvercao u stražnjici, a nakon malo razmišljanja odlučio je prihvatiti ponudu te ga je uzeo. Nakon toga sve je to zalio s dvije rum kole što ga je poprilično ošamutilo. Ipak, čini se kako on nije bio najneposlušniji na tom letu - dok je bio ošamućen, jedan par se odlučio poseksati u wc-u, a kako je stvar brzo otkrivena, oglasio se čak i pilot koji im je čestitao na hrabrosti i objavio kako su doživotno izbačeni s letova te kompanije.

Neki su svjedočili i mizoginiji na letu - naime, u jednoj situaciji hrpa muškaraca na glas bi ocjenjivala svaku ženu koja bi prošla prema wc-u izvikujući brojeve tipa ‘sedam‘, "‘pet‘, ‘dva‘ i slično.

‘Bilo je to odvratno pa sam odlučila da uopće neću ići u wc. Što je najbolje od svega, niti jedan od njih nije zaslužio više od ‘četvorke‘‘, ispričala je putnica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 23:27