StoryEditor
Društvena mrežaZavršna epizoda

Kockala se na ljubav, pa izgubila: finale 'Gospodina Savršenog' izazvalo buru komentara na društvenim mrežama; 'A eto, lonac i poklopac... Sj**ao si, vidjet ćeš kasnije!'

18. listopada 2019. - 00:11
BeFunky-collage

"Ušla sam u vilu sa žetonom, prvi put s namjerom da se kockam na ljubav..:", izjavila je prije posljednje ceremonije ruža finalistica "Gospodina Savršenog", Mihaela Muhvić i - izgubila. 

Imamo pobjednicu! Gospodin Savršeni završio prevratom u zadnji tren, Mijo Matić izabrao svoju idealnu djevojku: 'Izvlači ono najbolje iz mene...'

Sudeći prema trenutnim komentarima na društvenim mrežama, prema mnogima - nezasluženo. Mijo Matić izabrao je pjevačicu iz Slovenije, Nušu Rojs, kao svoju savršenu damu. Pobijedila je tako u konkurenciji od devetnaest djevojaka.

"Fuj za obadvoje. Sj***o si se svakako,a vidit ćeš i kasnije, a MIhaela Muhvić je za vas dama sve i može ti bit žao što nisi izabrao nju, požalit ćes", "prijete" fanovi lijepe plavuše.

"Mihaelaaa... Baš mi je žao, mislila sam da će tebe izabrati", "Trebala je pobijediti Mihaela!", "Mihaela kraljica" i slično pišu.

A neki su u analizama i detaljniji.

"A eto, lonac i poklopac. Pravi muškarac se ne bi trebao bojati zrele žene. Tim ostalima je bitno te prve trenutke zajedno da su stalno nasmiješeni i misle da će taj osjećaj trajati. Vjernost hahah! Ajme, ne gledam više ovu emisiju. Preloše! Neka prvo sazriju i onda neka odluče biti gospodin i gospoda savršena. Mihaela je za svoje godine zrelija od Nuše, ona je samo izgubljena, još se traži kao i on...", zaključak je jedne komentatorice.

"Sve je to propaganda. Ono što bi dobro izgledalo u medijima. Trebala je Mihaela pobijediti!", dodaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl)

No, kako to i inače biva, ne slažu se ipak svi. Konačnu Mijinu odluku prokomentirali su i Nušini pristaše, koji su, poput Mije, prepoznali njenu energičnost i zaljubljenost u život. Mihaelu je pozdravio riječima "zaslužuješ boljeg od mene", a Nuši "čestitao pobjedu" - ružom.

"Od početka je Nuša bila kulturna i draga, i ja da sam muško bi ju izabrala... I šteta ako u vanjskom svijetu niste uspjeli jer mi bas pašete jedno uz drugo...", "Savršen ste par"...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

28. studeni 2020 02:48