StoryEditor
Društvena mrežaRealno stanje

Kako to 'prave' mame rade: naša manekenka podijelila snimku od koje su neki proplakali od smijeha; 'Zašto se tvoja djeca već sad sprdaju s tobom?!'

Piše L. L.
3. kolovoza 2019. - 21:45
gojic_mikic7-110118

"Zašto tebi sve mora biti teže i zašto se tvoja djeca već sad sprdaju s tobom?! I zašto su ti se noge skratile?" Jel u redu da ovo montira i napiše jedna mama i baka?", piše u svojoj posljednjoj, na prvi pogled vrlo ozbiljnoj objavi najpoznatija domaća mama među modelima, Ljupka Gojić Mikić.

Kažemo mama, budući da je manekenka svoj život gotovo u potpunosti posvetila kćerima, 9-godišnjoj Jani Sienni, 7-godišnjoj Mili Amelie i Mari Dani, jednogodišnjakinji koja je najnoviji "dodatak" ovoj veseloj obitelji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@joliepetitebyljupkagojic #Ira 🦒😜

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

Dok je suprug Mihael zbog nogometne karijere u Japanu, Ljupka je "full time" mama u Zagrebu, a nedavno je bračni par otvorio i slastičarnicu "Jolie Petit" koja ime dijeli s već poznatom linijom odjeće koju je manekenka prije više od desetljeća lansirala.

A o svim prednostima i manama balansiranja majčinstva s dnevnim poslovima i zadacima "progovorila" je Ljupka, slikovito doduše, osvrnuvši se na nedavnu snimku ruske influencerice Anne Kanyuk koja nevjerojatnom spretnošću i držeći svoju bebu u rukama najprije otvara kolica, potom i zatvara vrata prtljažnika - nogom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Анна Канюк (@anna_kanyuk) on

Zvuči tako i je - snimka je u kratkom roku postala hit na Internetu.

A ono što je Ljupka izvela možemo nazvati samo realnim stanjem stvari. Nasmijana i vesela, Gojić Mikić demonstrira vlastitu spretnost, a kako joj ide pogledajte u videu...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

Javile su se kao podrška i ostale poznate žene, Jelena Rozga je snimku proglasila "vrhom", Iva Radić proplakala je od smijeha i sjetila se vlastitih problema s "torbacima", a Rajna Raguž poručila je kako je "samo čekala da netko pokaže realno stanje".

#LJUPKA GOJIĆ MIKIĆ#VIRALNA SNIMKA

Izdvojeno

04. srpanj 2020 10:22