StoryEditorOCM
Društvena mrežaNAJSLAĐE USPOMENE

‘Kad najednom pogodi me grom, a zvao se Mario Budimir!‘: ovako je Doris ispričala kako se fatalno zaljubila, a naslovnica otkriva i kako je izgledala na dan vjenčanja

Piše M.P.
20. kolovoza 2021. - 12:24
Doris Dragović je napravila 'raspašoj' na koncertu kojim je otvorila ovogodišnji Splitski festivalBožidar Vukičević/Cropix

"Idem ja jednog lijepog dana s prijateljicom Ivankom Luetić preko grada. Ljeto, sunce, grad vrije, a nas dvije lijepe kao slike.

Kad najednom, pogodi me grom, a taj grom se zvao Mario Budimir!" - opisala je svoj susret s budućim suprugom Doris Dragović, u jednom intervjuu za časopis Arena.

Bilo je to ljeto 1989. godine.

"Rekli bi ljudi, ljubav na prvi pogled. Ja bih pak dodala da to ne postoji, jer na prvi pogled postoje samo gromovi, a sve ono lijepo što se zove ljubav, događa se polako kasnije, kroz vrijeme..." - komentirala je splitska pjevačica kasnije, kad je s Marijem bila već 12 godina u braku.

"Mario i ja smo se odlučili izreći sudbonosno 'da' 28. travnja 1990. Sjećam se da je sve bujalo, novi život u meni i preda mnom. Sjećam se odlaska u Trst u šoping.

...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 02:48