StoryEditorOCM

Jesam li *upak zato što to ne želim? Muškarac na društvenoj mreži zatražio savjet, ustravljen je: Srušit ću se...

Piše MOZAIK SD
11. veljače 2023. - 09:01

Trenutak kada žena rodi vjerojatno je najnevjerojatnije iskustvo u njezinom životu. Međutim, za njihove partnere to je vrlo različito iskustvo. U nekim slučajevima, upravo suprotno.

Neki su velika podrška i drže se uz buduću mamu tijekom cijelog procesa pazeći da joj bude što ugodnije. Naravno, jedino u čemu ne mogu pomoći je bol koju mora trpjeti!

Postoje i drugi partneri kojima je s druge strane puno teže biti u rađaonici kada njihove žene rode.

Jedan korisnik Reddita jedan je od takvih i očito je iskren u vezi s tim.

Otišao je u AITA grupu kako bi objasnio zašto odbija biti u sobi kada mu žena rodi i kako bi saznao je li on *upak što to ne želi.

image

Ilustracija

Shutterstock

"Očajnički želim da mojoj supruzi bude što ugodnije i želim biti uz nju na svakom koraku, ali istina je da iskreno ne znam bih li joj mogao puno pomoći. Bojim se da bih se srušio i da bi se liječnici morali brinuti o meni umjesto o njom i to jednostavno nije racionalno.

Muka mi je pri pogledu na krv, znam, vjerojatno je glupo, ali ne mogu sebi pomoći, već sam se radi toga onesvijestio i jednostavno znam da bih joj bio više smetnja nego pomoć", objasnio je na Redditu.

"Iskreno, prilično se sramim ovoga jer se zbog toga osjećam slabo i mrzim što ne mogu biti uz svoju ženu. Razumijem da ona zapravo mora proći kroz sve to a ne samo vidjeti, ali moj zaključak je da sam uvjeren da neću moći ostati i podržati je - ili ću morati napustiti sobu ili se samo onesvijestiti pored nje.

Jako se uzrujala kad sam joj sve to rekao...".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. listopad 2023 21:33