StoryEditorOCM
Društvena mrežaNA KRAJU PUTA

Jedna je mama pokazala trbuh tjedan dana prije dolaska na svijet svojih blizanaca: ‘Dosegla sam svoj limit‘

Piše MOZAIK SD
29. lipnja 2024. - 08:30

Novozelanđanka Emma Reynolds snimala je svoju trudnoću i objavljivala zapiše na TikToku. Njezin račun pratili su mnogi, a naročito posljednjih tjedana trudnoće. Emma je mama četverogodišnje djevojčice, a ovoga puta je nosila blizance. U videima je pokazala kako njezin trbuh iz tjedna u tjedan raste, a posljednje snimke je objavila kada je bila u 36. tjednu trudnoće.

"Dosegla sam svoj limit", rekla je Emma u videu dodavši da je uzbuđena što će uskoro upoznati svoje dječake i riješiti se boli.

"Iskreno, ovo je najteža stvar kroz koju sam prošla. Ne mogu stajati dulje od tri minute, ne mogu se sama otuširati, jedva da ustajem s kauča", priznala je i dodala da jedva čeka da prošeta sa sinovima na svježem zraku i da joj se vrati njezino tijelo.

Ispod objave javili su se mnogi pratitelji njezinog TikTok računa koji su joj pružili podršku.

@emmareynolds.nz @cincinnz capturing all the little moments of my big babe & I ?   I will treasure these moments for the rest of my life, I can not wait to meet the twins but I am holding on tight to these last couple of weeks with just Billie ??  #nzmum #nztiktok #aussiemumsoftiktok #aussiemum #pregnancyjourney #twinpregnancy #twinpregnancyjourney #maternityphotoshoot #maternity #twinmaternityphotoshoot #34weekspregnant ♬ The Best Day (Taylor’s Version) - Taylor Swift

"36 tjedana je tako velika prekretnica za blizanačku trudnoću - čak i ako dođu prije roka sada su svi sigurni i spremni za polazak", "Hodala sam 40 tjedana sa svojim blizancima, nisam mogla ni disati, poput pingvina sam hodala", "Kao mama dječaka blizanaca... Trudnoća je bila tako teška i iskreno bila sam jadna. Biti njihova mama je radost i ozbiljno četiri godine kasnije još uvijek imam PTSP od trudnoće", "Ti si super žena", "Wow, vi žene ste nevjerojatna bića", samo su neki od komentara.

Emma je objasnila da je njezina trudnoća bila visokorizična. Naime, njezini sinovi imali su svaki svoju posteljicu i amnionsku vrećicu zbog čega je to manje rizična trudnoća od ostalih blizanačkih, ali ipak rizičnija od jednostruke trudnoće. 

U slijedećem videu otkrila je da je rodila blizance u 37. tjednu carskim rezom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 09:42