StoryEditor
Društvena mrežaNJIHOVO VRIJEME

‘Je li realno da se ne mogu odlučiti tko mi je od vas dvoje ljepši?‘: Albina oduševljava fotografijama sa svojim voljenim hajdukovcem, zbog ove iz Pariza obasuli ih komplimentima

Piše Mozaik SD
8. lipnja 2022. - 18:53

Prošlogodišnja hrvatska predstavnica na Eurosongu, Albina Grčić, nakon sudjelovanja u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama" nagradila se putovanjem u Pariz. I to u najboljem društvu.

U Grad zaljubljenih plavokosa Splićanka otputovala je s dečkom, Hajdukovim igračem Ivanom Ćalušićem s kojim je u vezi tri godine.

"Pokušavam se uklopiti u ambijent" - napisala je Albina uz fotografiju na prekrasnom mostu Alexandera III, na kojem je pozirala u roza-plavoj kombinaciji, baš kakvo je bilo i pariško nebo u tom trenutku.

Zaljubljeni par u Francuskoj boravi od početka tjedna i, kako se čini, istinski uživa u obilascima gradskih znamenitosti.

Albina se već drugi dan po dolasku u Pariz pohvalila fotografijom ispred Eiffelovog tornja, uz koju je napisala da je riječ o "ljubavi na prvi pogled", piše Gloria.


Posebno oduševljenje, ipak, izazvala je dotografija na kojoj su Ivan i Albina zajedno u čuvenoj Operi Garnier.

"Je li realno da se ne mogu odlučiti tko mi je od vas dvoje ljepši", "Predivni", "Najljepši par u Hrvatskoj"... tek su neke od ispisanih pohvala pratitelja, a njih je 80-tak tisuća ljudi, koji s velikim zanimanjem prate avanturu dvoje Splićana.

Uz ovu fotografiju, Albina je napisala u statusu: "Daj nam ? i možemo na kraj svita". 

Osim što je ovom paru romantični bijeg dobrodošao nakon njenih iscrpljujućih plesnih proba, te njegovih intenzivnih treninga i nastupa za NK Radomlje, kamo je siječnju stigao kao posudba iz hajduka, par je posjet Parizu priželjkivao već dulje vrijeme. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. listopad 2022 01:13