StoryEditorOCM
Društvena mrežaIZNENADILO JE

Je li ovo moguće: rodila blizanke pa četiri mjeseca nakon - opet zatrudnjela i rodila nove blizance!

Piše MOZAIK SD
16. ožujka 2023. - 13:29

TikTokerica @erica14perez zapanjila je korisnike aplikacije činjenicom da je samo četiri mjeseca nakon rođenja blizanaca, ponovno zatrudnjela - s blizancima. 

"Kada sam rodila blizance, četiri mjeseca kasnije ponovno sam zatrudnjela s blizancima", napisala je Erica uz TikTok video na kojem nosi dvije bebe u nosiljkama na tijelu, dok za ruke drži svoju (malo) stariju djecu.

@erica14perez Many of requested i do this sound ? so here it goes. #doubletwins #double #twins #doubleit ♬ original sound - me personally….

Oba "seta" blizanaca su djevojčice, ali samo je mlađi par identičan. Uz ove četiri djevojčice, Erica ima još jednu stariju kćer. Na Tik Toku često objavljuje sadržaj koji se bazira na njezinom svakodnevnom životu s djecom,a često i odgovara na znatiželjna pitanja korisnika o tome kako se nosi s petero male djece. U jednom od videa priznala je da ona i suprug nisu planirali imati više djece nakon prvih blizanki i da se njezina zadnja trudnoća dogodila slučajno. Ipak, istaknula je da su iznimno zahvalni i sretni sa svojom djecom.

@erica14perez I’m sick again for third time this year ! ??? but this time I decided to not let it get the best of me. So I decided to be proactive even though my head was killing me ! #dayinthelife #morning #afternoon #twins #5 #toddlers #toddlersoftiktok #babiesoftiktok #baby #love #omg #lol #crazy #sick #mom #momof5 #momvlog #vlog #minivlog #momsoftiktok ♬ Chill Vibes - Tollan Kim

Erikin video ubrzo je prikupio gotovo tri milijuna pregleda ,a korisnike TikToka oduševilo je kako se dobro ova mama nosi s tolikim brojem djece. 

"O, bože, jesi li dobro?", "Ja držim svoje 4-mjesečno dijete i zapravo ne vjerujem da ti još možeš stajati i biti tako puna energije", "Par blizanaca? Ti si super žena", "Imati četvero djece koji imaju manje od dvije godine je ludo, želim vam puno sreće", piše među komentarima. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. listopad 2023 07:58