StoryEditorOCM
Društvena mrežaSJEĆANJE S FACEBOOKA

‘Je, baš mu je ovako bujna kosa!‘: ovako se Marijana Puljak sprdala na račun svoje i suprugove fotografije s pira, kad su ih usporedili s kultnim filmskim parom!; Sliče li vama?

Piše Mozaik SD
27. lipnja 2022. - 10:05
Obitelj Puljak, sin Toma, Marijana i Ivica, te kćeri Iva i Ema sinoć u sjajnom raspoloženju nakon rezultata izboraSaša Burić/Cropix

"Nosim je od 1995." - napisao je Ivica Puljak na Facebooku, kada je 16. rujna 2018. odlučio obilježiti godišnjicu braka fotografijom snimljenom na vjenčanju sa suprugom Marijanom.

Uz tada objavljene projne čestitke i oduševljene pokliče, poput: "Nosi ti nju i dalje! Sritno vam i veselo bilo još dugo godina!" (na što je supruga Puljak replicirala: "Može jedino moju sliku, u mobitelu"), te političke podstreke: "Nadam se da ćete jednom vas dvoje moći donositi važne odluke za sve nas", posebnu pažnju izazvala je činjenica da je supruga donedavnog splitskog gradonačelnika, koji je upravo usred bitke za novi mandat, brojne podsjetila na hollywoodsku glumicu.

image
Ivica Puljak Facebook


U liku Marijane Puljak na dan vjenčanja, naime, neki su vidjeli Jennifer Grey, proslavljenu zauvijek ulogom Baby u hit filmu "Prljavi ples".

"Malo i sliče..." - uočili su pratitelji.

"Da malo... oteo je ...".

Filmsku čaroliju presjekla je Marijana Puljak, ustvrdivši:

"Je, baš mu je ovako bujna kosa!" - i umrla od smijeha.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 08:09