StoryEditorOCM

‘Ja sam to napravio, meni je djelovalo kao sveta voda‘: oglasio se čovjek koji se prekrižio dezinficijensom za ruke na ulazu u trgovački centar

Piše M.Dr.
19. travnja 2020. - 20:09

Jeste li i vi vidjeli snimku čovjeka koji se prije nekoliko dana prekrižio sredstvom za dezinfekciju ruku dok je ulazio u trgovinu? Prvotno se mislilo da je snimka stigla negdje iz Dalmacije no viralni hit ipak stiže iz Vinkovaca.

U svakom slušaju nasmijala je brojne a sada se oglasila i osoba na snimci. Riječ je o Damiru Jakšiću, nezavisnom vijećniku Gradskog vijeća Grada Vinkovaca.

Evo što je napisao na Facebooku.

'Jesam, ja sam ovo napravio na ulazu u Kaufland u Vinkovcima. Nije to bilo u nikakvoj zloj namjeri niti da bih se izrugivao sa vjerom jer ja sam vjernik od malih nogu kako su me roditelji odgojili.

Taj dan sam stajao ispred Kauflanda u redu negdje oko pola sata možda i više te sam bio cijelo vrijeme zaokupljen nekom svojom mislima.

Na ulasku u trgovinu stoji sredstvo za dezinfekciju i meni je to djelovalo kao sveta voda na ulasku u crkvu te sam se smočivši ruke nekontrolirano prekrižio. Da li je to bilo nekakva nostalgija za crkvom i odlaskom na misu, da li je je to bila nekakva Božja volja ili nekakav znak to prosudite sami.

Mišljenja sam da ćemo ovu krizu sa virusom prebroditi jedino ako budemo složni i ako se pridržavamo svih pravila ponašanja. Također moramo i vjerovati.

Ja čvrsto vjerujem da ćemo mi brzo pobijediti ovaj virus i vjerujem da će nam Bog pomoći u tome. Uz sve dužno poštovanje svima onima koji ne misle ovako jer postoje i druga mišljenja koje treba poštovati, sve vas lijepo pozdravljam.
I kada sve ovo prođe, dođite u Vinkovce.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. ožujak 2023 05:25