StoryEditorOCM
Društvena mreža‘ISKRENOST KOŠTA‘

Ivana Kindl ljuta na medije: ‘Naslovi me prikazuju kao neku patnicu, od sada govorim isključivo o onome čime se bavim‘

Piše Mozaik SD
29. srpnja 2023. - 21:17

Pjevačica Ivana Kindl razgovarala je sa Sanjom Doležal za IN Magazin na svojem omiljenom kupalištu - jezeru Čiče u Velikoj Gorici. U intervju je progovorila o depresiji s kojom se borila, prekidu dugogodišnje veze, neostvarenom majčinstvu te zašto je mnogi neopravdano svrstavaju na margine domaće estrade.

No, Kindl je na svom Facebook profilu otkrila da nije zadovoljna kako su mediji prenijeli taj intervju. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti. 

- Razgovarala sam sa Sanjom Doležal za IN MAGAZIN u kojem potpuno afirmativno govorim o određenim temama, na kraju opet u medijima naslovi koji me prikazuju kao neku patnicu, klasično izvlačenje iz konteksta.

Od sada za medije govorim isključivo o onome čime se bavim, na pitanja o privatnom i osjetljivim temama ne odgovaram više NI POD RAZNO!

Eto zašto ljudi čitaju samo naslove koji se kreiraju radi klikova i eto stvaranja krive slike o javnim osobama.

Poslušajte intervju na stranici In magazina jer on nema veze s patetičnim naslovima koji su danas izašli.

Iskrena sam i ništa mi nije tabu, ali s iskrenošću je očito kao i s poštenjem - Budi pošten - izij govno.

Organski ne podnosim da me se SAŽALJEVA, a to rade mnogi jer zadnjih par godina medijski natpisi su uglavnom takvi. Progovoriš o nečemu da pomogneš drugima i ispadne sranje kojeg se ne mogu riješiti, ne treba mi ta stigma.

Ja sam osoba koja je u društvu vesela, zajebantica, s dobrom vibrom, a ne neka tužna vrba. Život je minus i plus, ne može biti samo plus i ne može biti samo minus.

Na pozornici na koncertima uvijek dajem maksimum jer obožavam pjevati, prenositi dobru energiju i publika me uvijek obilato nagradi super reakcijom i izvrsnom vibrom. To medije ne zanima.

I evo danas pun inbox onih koji me žale jer eto, pročitali su samo naslove.

Izuzetno sam emotivna, ali i snažna osoba! Izvukla sam najbolje iz nekih situacija, neovisna sam, samostalna, živim život po svom, uspjela sam ostvariti svoje glazbene snove, nisam željna pretjerane medijske pažnje, ali podvlačim crtu jer me iskrenost očigledno košta.

Moji roditelji žive u malom gradu i oni se moraju nekad suočavati sa svakakvim pitanjima. Želim i njih toga poštedjeti, dosta je bilo! - napisala je Kindl na svom Facebook profilu. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:18