StoryEditor
Društvena mrežaKontra dušmanima

Iva Todorić i  kćer Tara nose 'tute' u kampanji poznate Bosanke, brend nosi znakovito ime: 'Družimo se dugo, ovo je više prijateljska, nego poslovna suradnja...'

4. studenog 2019. - 14:29
jelacic_navijaci52-110718

Najpoznatija bosanskohercegovačka influencerica, Hana Hadžiavdagić Tabaković, lansirala je nedavno brend odjeće #OpetNajljepša, vodeći se za svojim omiljenim "hashtagom" kojim već godinama udara kontru "dušmanima", odnosno mrziteljima koji joj pišu negativne komentare na društvenim mrežama.

Predstavila je kolekciju trenirki za zimsku kolekciju, a u promotivnom spotu uz poznate su influencere iz regije, Emu Luketinu i Davora Grebusa, osvanule i Hanina prijateljica Iva Todorić i njena kći Tara Balent.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana) on

"S Ivom se družim dugo, a s obzirom na to da su prošlu kolekciju mnogo kupovale mame i kćerke bila mi je to dodatna motivacija da pitam Ivu i Taru za saradnju. Predložila sam Ivi da bude dio kampanje kojom ću predstaviti novu kolekciju i ona je pristala. Ovo je više prijateljska, nego poslovna saradnja", rekla je Hadžiavdagić Tabaković za Klix.ba.

Na zimskoj je kolekciji, kaže, dugo vrijedno radila, a predstavila ju je baš na svoj rođendan. Reakcije na video uglavnom su pohvalne, a posebno je oduševio vjerne pratitelje početak u kojemu vidimo prikaz konjskog kopita koje pokušava ući u crvenu štiklu. Opet je riječ o poruci dušmanima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana) on

"Kažu mi da sličimo i sretna sam zbog toga jer je konj inteligentna, plemenita, graciozna, izdržljiva i #OpetNajljepša životinja", naglasila je Hadžiavdagić Tabaković objašnjavajući za Klix.ba zašto je uzela konja kao "maskotu" svoje marke odjeće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2021 06:45