StoryEditorOCM
Društvena mrežaDRAMATIČNI SUSRET

Iva Šarić i Izabel Kovačić nisu pisale ‘traktate‘ nakon ispadanja Vatrenih, diskretno su izrazile svoju ljubav i podršku: Najbolji zauvijek...

Piše M.P.
29. lipnja 2021. - 08:58
Arhivska fotografija: Izabel Kovačić snimljena u Moskvi 2018. na utakmici polufinala svjetskog nogometnog prvenstva Hrvatska-EngleskaTom Dubravec/Cropix

Dramatičnu utakmicu Hrvatske protiv Španjolske, uz nebrojene navijače pred malim ekranima, a i uživo u Kopenhagenu, pratile su dakako i partnerice naših nogometnih reprezentativaca.

Baš kao što su i brojni navijači ocijenili da nisu razočarani reprezentacijom, bez obzira što je Rebić mijenjao kopačke kad mu se "ćefnilo", a Gvardiol pijuckao vodu tijekom napada, i supruge naših nogometaša imale su potrebu javno izraziti potporu "Vatrenima".

Atraktivna Iva Šarić, djevojka Bruna Petkovića, na Instagramu je objavila fotografiju dresa s Petkovićevim brojem 20 i napisala "U porazu i pobjedi".


Iva i Bruno u travnju su postali roditelji sina Adriana. Iva iz braka s nogometašem Jerkom Lekom ima dva sina, Carlosa i Leona.

Iva je ovih dana u razgovor...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 06:34